Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kafes operasyonunda Nevşehir’de 2 kişi gözaltına alındı

ASAYİŞ 17.10.2023 - 08:53, Güncelleme: 17.10.2023 - 08:58
 

Kafes operasyonunda Nevşehir’de 2 kişi gözaltına alındı

Türkiye’de 56 ilde suç örgütlerine yönelik düzenlenen Kafes operasyonunda Nevşehir’de de 2 şüpheli gözaltına alındı.
  İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, suç örgütlerine yönelik “Kafes” operasyonu kapsamında 56 ilde operasyon düzenlediğini açıkladı. Operasyon düzenlenen iller arasında yer alan Nevşehir’de de 2 şüpheli İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince sabah saatlerinde yakalanarak gözaltına alındı.   Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Başkanlığı koordinesinde 56 ilde düzenlenen operasyonda Tefecilik, Kamu Kurum ve Kuruşlarının Zararına Yönelik Nitelikli Dolandırıcılık, Kişilere karşı Nitelikli Dolandırıcılık, İhaleye Fesat Karıştırma, Resmi ve Özel Belgede Sahtecilik, Vergi Usül Kanununa Muhalefet ve Parada Sahtecilik suçlarını işleyen 367 şüpheli şahsa düzenlenen operasyonlarda şu ana kadar 150 şüpheli yakalandı.
Türkiye’de 56 ilde suç örgütlerine yönelik düzenlenen Kafes operasyonunda Nevşehir’de de 2 şüpheli gözaltına alındı.

 

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, suç örgütlerine yönelik “Kafes” operasyonu kapsamında 56 ilde operasyon düzenlediğini açıkladı. Operasyon düzenlenen iller arasında yer alan Nevşehir’de de 2 şüpheli İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince sabah saatlerinde yakalanarak gözaltına alındı.

 

Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Başkanlığı koordinesinde 56 ilde düzenlenen operasyonda Tefecilik, Kamu Kurum ve Kuruşlarının Zararına Yönelik Nitelikli Dolandırıcılık, Kişilere karşı Nitelikli Dolandırıcılık, İhaleye Fesat Karıştırma, Resmi ve Özel Belgede Sahtecilik, Vergi Usül Kanununa Muhalefet ve Parada Sahtecilik suçlarını işleyen 367 şüpheli şahsa düzenlenen operasyonlarda şu ana kadar 150 şüpheli yakalandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.