Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kadın adaydan söz! O sorun çözülecek

SİYASET 29.02.2024 - 15:55, Güncelleme: 29.02.2024 - 15:55
 

Kadın adaydan söz! O sorun çözülecek

MHP Nar Belediye Başkan adayı Melike Uçar, sağlık ocağının yeni yerleşim yerlerine uzak olması nedeniyle yaşanan problemi çözeceklerini belitti.
  Nevşehir’in merkeze bağlı Nar Kasabası’nda Milliyetçi Hareket Partisi ( MHP) tarafından Nar Belediye başkan adayı gösterilen Melike Uçar sosyal medya hesabından projelerini ve yapacağı hizmetleri tek tek açıklıyor. Başkan adayı Melike Uçar, kasabada yeni yerleşim yerlerine uzak olması nedeniyle vatandaşların sağlık ocağı sorununu çözme sözü verdi. Melike Uçar paylaşımında, “Sağlık ocağımızın yeni yerleşim yerlerine uzak olması, bu bölgede yaşayan halkımız için problemdir. Bu problemin giderilmesi için de yapılması gerekeni yapacağımıza söz veriyoruz” dedi.
MHP Nar Belediye Başkan adayı Melike Uçar, sağlık ocağının yeni yerleşim yerlerine uzak olması nedeniyle yaşanan problemi çözeceklerini belitti.

 

Nevşehir’in merkeze bağlı Nar Kasabası’nda Milliyetçi Hareket Partisi ( MHP) tarafından Nar Belediye başkan adayı gösterilen Melike Uçar sosyal medya hesabından projelerini ve yapacağı hizmetleri tek tek açıklıyor.

Başkan adayı Melike Uçar, kasabada yeni yerleşim yerlerine uzak olması nedeniyle vatandaşların sağlık ocağı sorununu çözme sözü verdi.

Melike Uçar paylaşımında, “Sağlık ocağımızın yeni yerleşim yerlerine uzak olması, bu bölgede yaşayan halkımız için problemdir. Bu problemin giderilmesi için de yapılması gerekeni yapacağımıza söz veriyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.