Sitenin sağında bir giydirme reklam

İYİ Parti'den Lale Haber'e ziyaret

SİYASET 19.01.2024 - 15:34, Güncelleme: 19.01.2024 - 15:34
 

İYİ Parti'den Lale Haber'e ziyaret

İYİ Parti İl Başkanı Ali İhsan Parlatan ve Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı, Kapadokya Haber Ajansı ve Lale Haber’i ziyaret etti.
  Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden İYİ Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı ve İl Başkanı Ali İhsan Parlatan, Kapadokya Haber Ajansı (KHA) sahibi ve Lale Haber Genel Yayın Yönetmeni Coşkun Sağlamdin’i ziyaret etti. Belediye Başkan adayı Rasim Arı, seçim çalışmalarına uzun zamandır devam ettiklerini ifade ederken vatandaşların kendilerine olan teveccühünden son derece mutlu olduklarını ifade etti. İYİ Parti İl Başkanı Ali İhsan Parlatan ise ilçe ve belde belediye başkan adaylarını kısa süre sonra kamuoyu ile paylaşacaklarını ifade ederken tüm ilçe ve beldelerde ince eleyip sık dokuduklarını söyledi. Kapadokya Haber Ajansı (KHA) sahibi ve Lale Haber Genel Yayın Yönetmeni Coşkun Sağlamdin ise nazik ziyaretlerinden dolayı İYİ Parti Belediye Başkan adayı Rasim Arı ve İYİ Parti İl Başkanı Ali İhsan Parlatan’a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.
İYİ Parti İl Başkanı Ali İhsan Parlatan ve Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı, Kapadokya Haber Ajansı ve Lale Haber’i ziyaret etti.

 

Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden İYİ Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı ve İl Başkanı Ali İhsan Parlatan, Kapadokya Haber Ajansı (KHA) sahibi ve Lale Haber Genel Yayın Yönetmeni Coşkun Sağlamdin’i ziyaret etti. Belediye Başkan adayı Rasim Arı, seçim çalışmalarına uzun zamandır devam ettiklerini ifade ederken vatandaşların kendilerine olan teveccühünden son derece mutlu olduklarını ifade etti.

İYİ Parti İl Başkanı Ali İhsan Parlatan ise ilçe ve belde belediye başkan adaylarını kısa süre sonra kamuoyu ile paylaşacaklarını ifade ederken tüm ilçe ve beldelerde ince eleyip sık dokuduklarını söyledi.

Kapadokya Haber Ajansı (KHA) sahibi ve Lale Haber Genel Yayın Yönetmeni Coşkun Sağlamdin ise nazik ziyaretlerinden dolayı İYİ Parti Belediye Başkan adayı Rasim Arı ve İYİ Parti İl Başkanı Ali İhsan Parlatan’a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.