Sitenin sağında bir giydirme reklam

İYİ Parti'de yerel seçim değerlendirmeleri sürüyor

SİYASET 22.09.2023 - 09:43, Güncelleme: 22.09.2023 - 09:43
 

İYİ Parti'de yerel seçim değerlendirmeleri sürüyor

NEVŞEHİR(MHA) İYİ Parti Nevşehir teşkilatı yerel seçime yönelik hazırlıklarını sürdürüyor.
  Merkeze bağlı Uçhisar beldesinde ve merkez ilçe de parti yöneticileriyle bir araya gelen İl Başkanı Yücel Kesen, "Akşam Uçhisar'da, Gündüz Nevşehir deİl Sekreterimiz Hayati Karataş, Kadın Kolları İl Başkanımız Gönül Avcı, İl Yönetim ve Divan üyelerimizAyten Uğur, Türküm Gündüz, Merkez İlçe Başkanımız Zeki Tükel, Merkez ilçe Yöneticisi arkadaşlarımızla Nevşehir'de...  Uçhisar Belde Başkanımız Yavuz Ünal, İl Teşkilat Başkanımız Eyyüp Öz, İl Muhasibimiz Mehmet Erdoğan ve İl Yönetim Kurulu üyemiz Yüksel Özdemir ile Uçhisar Beldemizde yerel seçim ve siyasi gelişmeleri değerlendirdik" açıklamalarında bulundu.
NEVŞEHİR(MHA) İYİ Parti Nevşehir teşkilatı yerel seçime yönelik hazırlıklarını sürdürüyor.

 

Merkeze bağlı Uçhisar beldesinde ve merkez ilçe de parti yöneticileriyle bir araya gelen İl Başkanı Yücel Kesen, "Akşam Uçhisar'da, Gündüz Nevşehir deİl Sekreterimiz Hayati Karataş, Kadın Kolları İl Başkanımız Gönül Avcı, İl Yönetim ve Divan üyelerimizAyten Uğur, Türküm Gündüz, Merkez İlçe Başkanımız Zeki Tükel, Merkez ilçe Yöneticisi arkadaşlarımızla Nevşehir'de... 

Uçhisar Belde Başkanımız Yavuz Ünal, İl Teşkilat Başkanımız Eyyüp Öz, İl Muhasibimiz Mehmet Erdoğan ve İl Yönetim Kurulu üyemiz Yüksel Özdemir ile Uçhisar Beldemizde yerel seçim ve siyasi gelişmeleri değerlendirdik" açıklamalarında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.