Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İYİ Parti Uçhisar Belediye Başkan Adayı Acar, Lale Haber'i ziyaret etti

SİYASET 01.02.2024 - 13:40, Güncelleme: 01.02.2024 - 13:40
 

İYİ Parti Uçhisar Belediye Başkan Adayı Acar, Lale Haber'i ziyaret etti

İYİ Parti Uçhisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Acar, Kapadokya Haber Ajansı (KHA) sahibi ve Lale Haber Genel Yayın Yönetmeni Coşkun Sağlamdin’i ziyaret etti.
  31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde İYİ Parti’den Uçhisar Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Ahmet Acar, Lale Haber Genel Yayın Yönetmeni Coşkun Sağlamdin’i ziyaret etti. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından dün TBMM’de Grup Toplantısında Uçhisar Belediye Başkan Adaylığının açıklanmasından dolayı son derece mutlu olduğunu ifade eden Ahmet Acar amacının Uçhisar’a ve Uçhisarlı hemşerilerinin en güzel şekilde hizmet etmek olduğunu söyledi. Lale Haber Genel Yayın Yönetmeni Coşkun Sağlamdin ise nazik ziyaretinden dolayı İYİ Parti Uçhisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Acar’a teşekkür ederken seçim çalışmalarında başarılar diledi.
İYİ Parti Uçhisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Acar, Kapadokya Haber Ajansı (KHA) sahibi ve Lale Haber Genel Yayın Yönetmeni Coşkun Sağlamdin’i ziyaret etti.

 

31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde İYİ Parti’den Uçhisar Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Ahmet Acar, Lale Haber Genel Yayın Yönetmeni Coşkun Sağlamdin’i ziyaret etti. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından dün TBMM’de Grup Toplantısında Uçhisar Belediye Başkan Adaylığının açıklanmasından dolayı son derece mutlu olduğunu ifade eden Ahmet Acar amacının Uçhisar’a ve Uçhisarlı hemşerilerinin en güzel şekilde hizmet etmek olduğunu söyledi.

Lale Haber Genel Yayın Yönetmeni Coşkun Sağlamdin ise nazik ziyaretinden dolayı İYİ Parti Uçhisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Acar’a teşekkür ederken seçim çalışmalarında başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.