Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İYİ Parti Nevşehir milletvekili aday adaylığı için 6 isim başvuru yaptı

SİYASET 24.03.2023 - 11:03, Güncelleme: 24.03.2023 - 11:03
 

İYİ Parti Nevşehir milletvekili aday adaylığı için 6 isim başvuru yaptı

İYİ Parti’de 15 Mart tarihinde başlayan aday adaylık başvuru süresiyle birlikte bugüne kadar 6 isim aday adaylık başvurusunu yaptı.
  14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28.dönem milletvekilliği seçimleri öncesinde İYİ Parti’de 15 Mart tarihinde başlayan aday adaylık süreci devam ediyor. İYİ Parti’de 22 Mart akşamında sona erecek olan aday adaylık başvurusu süresi  24 Mart Cuma akşamına kadar uzatılırken bugüne kadar 6 isim Nevşehir milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulundu. İşte İYİ Parti’den milletvekili aday adaylığı başvurusu yapan isimler 1-Ahmet Erdemli 2-Ayşe Göl Mıhçı 3-Elif Salgıncı 4-Hüseyin Sevindik 5-Kemal Yazar 6-Musa Ertaş  
İYİ Parti’de 15 Mart tarihinde başlayan aday adaylık başvuru süresiyle birlikte bugüne kadar 6 isim aday adaylık başvurusunu yaptı.

 

14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28.dönem milletvekilliği seçimleri öncesinde İYİ Parti’de 15 Mart tarihinde başlayan aday adaylık süreci devam ediyor. İYİ Parti’de 22 Mart akşamında sona erecek olan aday adaylık başvurusu süresi  24 Mart Cuma akşamına kadar uzatılırken bugüne kadar 6 isim Nevşehir milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulundu.

İşte İYİ Parti’den milletvekili aday adaylığı başvurusu yapan isimler

1-Ahmet Erdemli

2-Ayşe Göl Mıhçı

3-Elif Salgıncı

4-Hüseyin Sevindik

5-Kemal Yazar

6-Musa Ertaş

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.