Sitenin sağında bir giydirme reklam

İYİ Parti Nevşehir İl Başkanlığı, “Biz büyük bir aileyiz”

SİYASET 03.04.2023 - 12:10, Güncelleme: 03.04.2023 - 12:12
 

İYİ Parti Nevşehir İl Başkanlığı, “Biz büyük bir aileyiz”

İYİ Parti Nevşehir İl Başkanlığı tarafından kamuoyu açıklaması yapıldı.
  İYİ Parti Nevşehir İl Başkanlığı sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, 14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilen seçimin, ülkemize, milletimize ve şehrimize hayırlar getirmesini diliyoruz denildi. İYİ Parti İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Mensubu olmaktan gurur duyduğumuz İYİ Parti çatısı altında bizler, birlik ve beraberlik içinde büyük bir aileyiz. Bizler biliriz ki, halka hizmet yarışımız bir bayrak yarışıdır. Gün gelir makamlar, görevler değişir ama aynı duygularla bütünün bir parçası olmaya devam ederiz. Vakti geldiğinde her birimiz elini taşın altına koyar, “canla başla” çalışarak tüm zorlukların üstesinden yine birlikte ve beraber geliriz. Devraldığımız bu bayrağı daha ilerilere taşımaya aynı ruh ve inançla devam edeceğiz. Azaltmadan çoğaltmanın, bölünmeden bütünleşmenin derdinde olacağız.  Nevşehir’de IYİ Parti bayrağını en güzel şekilde dalgalandırmak için hep birlikte çalışacağız. Gönüller almak, bölmeksizin bütünlemek, her daim adaletli olmak düsturumuz olmaya devam edecektir. Partimizden Milletvekilliği aday adaylığı için müracaat eden arkadaşlarımızın her birisi diğerinden değerli, halkımıza hizmet aşkıyla yola çıkan CESUR yürekli kardeşlerimizdir. Bu süreçte İl yönetim kurulu olarak adaylarımızın her birine eşit mesafede tarafsızlık ilkesine bağlı hareket edeceğiz. Tüm aday adaylarımızı Partimize davet ederek ortak basın ve tanıtım toplantısını en kısa zamanda gerçekleştireceğiz. “Bundan sonra ki süreçte de küçük olsun bizim olsun zihniyetini yok etmek adına partimizi kitle partisi yapmak adına elimizden ne geliyorsa fazlasıyla yapacağız." Milletimize hizmet etme yolunda çıkmış olduğumuz bu kutlu yolculukta dua ve desteklerinize talip olduğumuzu belirtiyor; 14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştireceğimiz seçimin; ülkemize, milletimize ve şehrimize hayırlar getirmesini diliyoruz” ifadelerine yer verildi.  
İYİ Parti Nevşehir İl Başkanlığı tarafından kamuoyu açıklaması yapıldı.

 

İYİ Parti Nevşehir İl Başkanlığı sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, 14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilen seçimin, ülkemize, milletimize ve şehrimize hayırlar getirmesini diliyoruz denildi.

İYİ Parti İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Mensubu olmaktan gurur duyduğumuz İYİ Parti çatısı altında bizler, birlik ve beraberlik içinde büyük bir aileyiz. Bizler biliriz ki, halka hizmet yarışımız bir bayrak yarışıdır. Gün gelir makamlar, görevler değişir ama aynı duygularla bütünün bir parçası olmaya devam ederiz. Vakti geldiğinde her birimiz elini taşın altına koyar, “canla başla” çalışarak tüm zorlukların üstesinden yine birlikte ve beraber geliriz. Devraldığımız bu bayrağı daha ilerilere taşımaya aynı ruh ve inançla devam edeceğiz. Azaltmadan çoğaltmanın, bölünmeden bütünleşmenin derdinde olacağız.  Nevşehir’de IYİ Parti bayrağını en güzel şekilde dalgalandırmak için hep birlikte çalışacağız. Gönüller almak, bölmeksizin bütünlemek, her daim adaletli olmak düsturumuz olmaya devam edecektir. Partimizden Milletvekilliği aday adaylığı için müracaat eden arkadaşlarımızın her birisi diğerinden değerli, halkımıza hizmet aşkıyla yola çıkan CESUR yürekli kardeşlerimizdir. Bu süreçte İl yönetim kurulu olarak adaylarımızın her birine eşit mesafede tarafsızlık ilkesine bağlı hareket edeceğiz. Tüm aday adaylarımızı Partimize davet ederek ortak basın ve tanıtım toplantısını en kısa zamanda gerçekleştireceğiz. “Bundan sonra ki süreçte de küçük olsun bizim olsun zihniyetini yok etmek adına partimizi kitle partisi yapmak adına elimizden ne geliyorsa fazlasıyla yapacağız." Milletimize hizmet etme yolunda çıkmış olduğumuz bu kutlu yolculukta dua ve desteklerinize talip olduğumuzu belirtiyor; 14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştireceğimiz seçimin; ülkemize, milletimize ve şehrimize hayırlar getirmesini diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.