Sitenin sağında bir giydirme reklam

İYİ Parti İl Başkanı ve milletvekili adaylarının oy kullanacağı okullar belli oldu

SİYASET 12.05.2023 - 14:51, Güncelleme: 12.05.2023 - 14:51
 

İYİ Parti İl Başkanı ve milletvekili adaylarının oy kullanacağı okullar belli oldu

İYİ Parti İl Başkanı Yücel Kesen ve milletvekili adaylarının Pazar günü yapılacak olan seçimlerde oy kullanacağı okullar ve sandık numaraları belli oldu.
  14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28.Dönem milletvekili seçimlerinde İYİ Parti İl Başkanı Yücel Kesen ve milletvekili adayları Rasim Arı, Mesut Erdoğan ve Ayşe Göl Mıhçı’nın oy kullanacağı okul ve sandık numaraları belli oldu. İYİ Parti İl Başkanı Yücel Kesen, 75.Yıl Ortaokulu’nda oy kullanacakken birinci sıra milletvekili adayı Rasim Arı ise oyunu Damat İbrahim Paşa Ortaokulu’nda kullanacak. İşte İYİ Parti İl Başkanı Kesen ve milletvekili adaylarının oy kullanacağı sandık numaraları İYİ Parti İl Başkanı Yücel Kesen, 75.Yıl Ortaokulu 1005 nolu sandıkta oy kullanacak. İYİ Parti Nevşehir milletvekili adayı Rasim Arı, Damat İbrahim Paşa Ortaokulu 1162 nolu sandıkta oy kullanacak. İYİ Parti Nevşehir milletvekili adayı Mesut Erdoğan, Gülşehir Şehit Hamide Sibel Çetinkaya Anadolu Lisesi 1022 nolu sandıkta oy kullanacak. İYİ Parti Nevşehir milletvekili adayı Ayşe Göl Mıhçı, Ersular İlkokulu 1153 nolu oy sandıkta kullanacak.  
İYİ Parti İl Başkanı Yücel Kesen ve milletvekili adaylarının Pazar günü yapılacak olan seçimlerde oy kullanacağı okullar ve sandık numaraları belli oldu.

 

14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28.Dönem milletvekili seçimlerinde İYİ Parti İl Başkanı Yücel Kesen ve milletvekili adayları Rasim Arı, Mesut Erdoğan ve Ayşe Göl Mıhçı’nın oy kullanacağı okul ve sandık numaraları belli oldu. İYİ Parti İl Başkanı Yücel Kesen, 75.Yıl Ortaokulu’nda oy kullanacakken birinci sıra milletvekili adayı Rasim Arı ise oyunu Damat İbrahim Paşa Ortaokulu’nda kullanacak.

İşte İYİ Parti İl Başkanı Kesen ve milletvekili adaylarının oy kullanacağı sandık numaraları

İYİ Parti İl Başkanı Yücel Kesen, 75.Yıl Ortaokulu 1005 nolu sandıkta oy kullanacak.

İYİ Parti Nevşehir milletvekili adayı Rasim Arı, Damat İbrahim Paşa Ortaokulu 1162 nolu sandıkta oy kullanacak.

İYİ Parti Nevşehir milletvekili adayı Mesut Erdoğan, Gülşehir Şehit Hamide Sibel Çetinkaya Anadolu Lisesi 1022 nolu sandıkta oy kullanacak.

İYİ Parti Nevşehir milletvekili adayı Ayşe Göl Mıhçı, Ersular İlkokulu 1153 nolu oy sandıkta kullanacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.