Sitenin sağında bir giydirme reklam

İYİ Parti İl Başkanı Kuzeyli yeniden adaylığını açıkladı

NEVŞEHİR 22.10.2022 - 13:46, Güncelleme: 22.10.2022 - 13:46
 

İYİ Parti İl Başkanı Kuzeyli yeniden adaylığını açıkladı

İYİ Parti Nevşehir İl Başkanlığı kongre hazırlıklarına devam ediyor.
Mevcut Başkan Ali Kuzeyli ve yönetimi yapmış olduğu açıklama ile yeniden aday olduklarını açıkladı. Başkan Kuzeyli yapmış olduğu açıklamada"Genel merkezimiz tarafından 81 ilimiz ve tüm ilçelerimizde kongre yapılması kararı alınmıştır. Nevşehir’de de genel merkez koordinasyonu ile il ve ilçe kongre süreçleri sağlıklı bir biçimde işletilmektedir. Öncelikle ilçe kongrelerimiz, daha sonra da il kongremiz gerçekleştirilecek olup demokrasi şöleni olacak kongrelerimize tüm hemşehrilerimiz davet edilecektir. Hemşehrilik hukukunun gözetildiği, toplum hassasiyetlerinin göz ardı edilmediği temiz siyaset anlayışımızla güçlenen ve gençleşen ekibimizle il başkanlığına adayız. Bir gençlik hareketi olan İYİ Parti’ye yakışır bir gençlik, kadın haklarının savunulduğu bir yönetim, komşuluk ilişkilerinin unutulmadığı bir siyaset ile Nevşehir’de İYİ Parti’yi 1. parti yapmaya geliyoruz. Tüm hemşehrilerimize saygılarımı sunuyorum"dedi.
İYİ Parti Nevşehir İl Başkanlığı kongre hazırlıklarına devam ediyor.

Mevcut Başkan Ali Kuzeyli ve yönetimi yapmış olduğu açıklama ile yeniden aday olduklarını açıkladı.
Başkan Kuzeyli yapmış olduğu açıklamada"Genel merkezimiz tarafından 81 ilimiz ve tüm ilçelerimizde kongre yapılması kararı alınmıştır. Nevşehir’de de genel merkez koordinasyonu ile il ve ilçe kongre süreçleri sağlıklı bir biçimde işletilmektedir. Öncelikle ilçe kongrelerimiz, daha sonra da il kongremiz gerçekleştirilecek olup demokrasi şöleni olacak kongrelerimize tüm hemşehrilerimiz davet edilecektir.
Hemşehrilik hukukunun gözetildiği, toplum hassasiyetlerinin göz ardı edilmediği temiz siyaset anlayışımızla güçlenen ve gençleşen ekibimizle il başkanlığına adayız.
Bir gençlik hareketi olan İYİ Parti’ye yakışır bir gençlik, kadın haklarının savunulduğu bir yönetim, komşuluk ilişkilerinin unutulmadığı bir siyaset ile Nevşehir’de İYİ Parti’yi 1. parti yapmaya geliyoruz.
Tüm hemşehrilerimize saygılarımı sunuyorum"dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.