Sitenin sağında bir giydirme reklam

İYİ Parti İl Başkanı Kuzeyli istifa etti

SİYASET 29.03.2023 - 16:13, Güncelleme: 29.03.2023 - 16:33
 

İYİ Parti İl Başkanı Kuzeyli istifa etti

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in bugün ki grup toplantısında Rasim Arı’ya İYİ Parti rozetini takmasının ardından İYİ Parti İl Başkanı Alihan Kuzeyli’nin istifa ettiğini açıkladı.
  İYİ Parti İl Başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıklayan Kuzeyli yaptığı yazılı açıklamada,  “Şehrimize hizmet getirebilmek adına yaklaşık 10 ay önce bir yola çıktık. Bu süreçte tüm hayatımızdan fedakarlıklarda bulunup hiçbir şahsi menfaat gütmedik. Nevşehir hak ettiği değeri görebilsin diye bir amaca inandık bu amaç doğrultusunda hizmet ettik. Şüphesiz bu yolda yapamazsın diyenler oldu. Yapılan il kongresinde genel başkan yardımcılarımızdan, teşkilat koordinatörlerine kadar rakibimiz olan adayları açıktan destekleme hadiseleri gördük. Yılmadık, vazgeçmedik. Genel merkezden gelip müdahil olanlar da yerelde taş koymaya çalışanlarda hizmet etme aşkımızı baltalayamadı. Cumhurbaşkanlığı adaylığında da milletvekili adaylığında da teşkilatımızın ve şehrimizin görüşlerini harfiyen genel merkezimize ilettik. Geldiğimiz noktada her iki adaylık hususunda da genel merkezimiz ile fikir ayrılığına düşmüş bulunmaktayım. Teşkilatçılığın özünün, hasının teşkilata emek verenleri ezmemek, yok saymamak olduğunu öğrenerek büyüdüm. Ne var ki gelinen noktada Nevşehir’in yerel teşkilatı yok sayılmış siz bilmezsiniz biz biliriz denilmiştir.  Şahsi olarak hiçbir makam, mevki ve menfaati bulunmayıp tek eşimden, abilerimden, ablalarımdan, kardeşlerimden, kurucularımızdan, yöneticilerimizden ve üyelerimizden haklarını helal etmelerini istiyorum. Hata yapsa da görevden alsak diye bekleyen genel merkez emir erlerine fırsat vermeden, hiçbir sağlık sorumun olmamasına rağmen teşkilatımın yok sayılmasına tepki olarak, mahkeme kadıya mülk değildir düsturumuzla İl başkanlığı görevimden istifa ediyorum. Yakamdaki onur rozeti, Türk milletinin bir ferdi olmaktır” sözlerine yer verdi.  
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in bugün ki grup toplantısında Rasim Arı’ya İYİ Parti rozetini takmasının ardından İYİ Parti İl Başkanı Alihan Kuzeyli’nin istifa ettiğini açıkladı.

 

İYİ Parti İl Başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıklayan Kuzeyli yaptığı yazılı açıklamada,  “Şehrimize hizmet getirebilmek adına yaklaşık 10 ay önce bir yola çıktık. Bu süreçte tüm hayatımızdan fedakarlıklarda bulunup hiçbir şahsi menfaat gütmedik. Nevşehir hak ettiği değeri görebilsin diye bir amaca inandık bu amaç doğrultusunda hizmet ettik. Şüphesiz bu yolda yapamazsın diyenler oldu. Yapılan il kongresinde genel başkan yardımcılarımızdan, teşkilat koordinatörlerine kadar rakibimiz olan adayları açıktan destekleme hadiseleri gördük. Yılmadık, vazgeçmedik. Genel merkezden gelip müdahil olanlar da yerelde taş koymaya çalışanlarda hizmet etme aşkımızı baltalayamadı.

Cumhurbaşkanlığı adaylığında da milletvekili adaylığında da teşkilatımızın ve şehrimizin görüşlerini harfiyen genel merkezimize ilettik. Geldiğimiz noktada her iki adaylık hususunda da genel merkezimiz ile fikir ayrılığına düşmüş bulunmaktayım. Teşkilatçılığın özünün, hasının teşkilata emek verenleri ezmemek, yok saymamak olduğunu öğrenerek büyüdüm. Ne var ki gelinen noktada Nevşehir’in yerel teşkilatı yok sayılmış siz bilmezsiniz biz biliriz denilmiştir.  Şahsi olarak hiçbir makam, mevki ve menfaati bulunmayıp tek eşimden, abilerimden, ablalarımdan, kardeşlerimden, kurucularımızdan, yöneticilerimizden ve üyelerimizden haklarını helal etmelerini istiyorum. Hata yapsa da görevden alsak diye bekleyen genel merkez emir erlerine fırsat vermeden, hiçbir sağlık sorumun olmamasına rağmen teşkilatımın yok sayılmasına tepki olarak, mahkeme kadıya mülk değildir düsturumuzla İl başkanlığı görevimden istifa ediyorum. Yakamdaki onur rozeti, Türk milletinin bir ferdi olmaktır” sözlerine yer verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Fahri Elmacıoğlu
(29.03.2023 20:30 - #592)
İnsanlar koltuk sahibi (olunca değil-edilince) kendisini Tanrı sanması ne kadar ilginç. Arkasında 100 oy getiremeyen, giderken 10 oy götüremez. Siyasetin amacı hedefi (iktidar ve muhalefeti ile) şahsi Çıkar olduğu için bu ülke nin sonu hiç iyi olmayacaktır.
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.