Sitenin sağında bir giydirme reklam

İYİ Parti İl Başkanı Kesen, "Tüm teşkilatlarımız ile milletvekili adayımız Arı'nın arkasındayız"

SİYASET 16.04.2023 - 20:20, Güncelleme: 16.04.2023 - 20:20
 

İYİ Parti İl Başkanı Kesen, "Tüm teşkilatlarımız ile milletvekili adayımız Arı'nın arkasındayız"

İYİ Parti İl Başkanı Yücel Kesen, İYİ Parti Nevşehir milletvekili adayı Rasim Arı’nın adaylığı ile ilgili olarak hukuken hiçbir engel olmadığını söyledi.
  İYİ Parti Nevşehir İl Başkanı Yücel Kesen partisinin milletvekili adayı Rasim Arı ile ilgili İl Seçim Kurulu’na yapılan başvuru ile ilgili yaptığı açıklamada tüm teşkilatlarımız ile milletvekili adayımız Rasim Arı’nın yanındayız dedi. Kesen,  “ Ama korkunun esiri olmamak gerekir! Milletvekili adayımız Rasim Arı’nın partimize üye kaydı, bizzat Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener tarafından yapılmıştır. Milletvekili adaylığı hususunda da hukuken hiç engeli yoktur. Nevşehir’de İYİ Partimiz; iktidar yürüyüşünü Rasim Arı ile taçlandıracaktır. En az iki milletvekilimizi Allah'ın izni ve siz kıymetli hemşerilerimizin desteği ile Yüce Meclisimize göndereceğiz. Tüm teşkilatlarımızla, Rasim Arı milletvekili adayımızın arkasındayız” dedi. 
İYİ Parti İl Başkanı Yücel Kesen, İYİ Parti Nevşehir milletvekili adayı Rasim Arı’nın adaylığı ile ilgili olarak hukuken hiçbir engel olmadığını söyledi.

 

İYİ Parti Nevşehir İl Başkanı Yücel Kesen partisinin milletvekili adayı Rasim Arı ile ilgili İl Seçim Kurulu’na yapılan başvuru ile ilgili yaptığı açıklamada tüm teşkilatlarımız ile milletvekili adayımız Rasim Arı’nın yanındayız dedi. Kesen,  “ Ama korkunun esiri olmamak gerekir! Milletvekili adayımız Rasim Arı’nın partimize üye kaydı, bizzat Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener tarafından yapılmıştır. Milletvekili adaylığı hususunda da hukuken hiç engeli yoktur.
Nevşehir’de İYİ Partimiz; iktidar yürüyüşünü Rasim Arı ile taçlandıracaktır. En az iki milletvekilimizi Allah'ın izni ve siz kıymetli hemşerilerimizin desteği ile Yüce Meclisimize göndereceğiz. Tüm teşkilatlarımızla, Rasim Arı milletvekili adayımızın arkasındayız” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.