Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, "İlk işimiz sanayi olacak"

SİYASET 16.03.2024 - 00:04, Güncelleme: 16.03.2024 - 00:04
 

İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, "İlk işimiz sanayi olacak"

İYİ Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı 31 Mart tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimi öncesi bulduğu her fırsata Nevşehir sanayisi esnafı ile bir araya geliyor.
  İYİ Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı, seçim kampanyası kapsamında esnaf ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Bugünkü durağı Nevşehir Sanayi Sitesi esnaflarıydı. Sanayi esnafının sorunlarını ve taleplerini bizzat dinleyen İYİ Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, bu görüş alışverişinin önemine vurgu yaptı. Esnafın yaşadığı sıkıntıları biliyoruz, yıllardır sanayi esnafına her seçim döneminde Yeni Sanayi Sitesi projesi sözü verilip ne hikmetse bu proje sözden başka bir yere gitmemiş. Sanayi esnafının sıkıntılarını ilk ağızdan öğrenme fırsatı bulan Arı 31 Mart akşamı seçilmesi halinde sanayi esnafının tüm sorunlarına duyarlı bir yönetim sergileyeceğini söyledi. Başkan Adayı Arı seçim vaatleri arasında esnafın yaşam kalitesini ve işlerini kolaylaştıracak projelere öncelik vereceğini belirtti. Başkan Adayı Rasim Arı’nın sanayi esnafını daha önce dinlemesine rağmen ve tekrardan onların taleplerine kulak vermek için yeniden sanayi ziyaretleri yapması Nevşehir sanayisi esnafının memnuniyetine sebep oluyor.
İYİ Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı 31 Mart tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimi öncesi bulduğu her fırsata Nevşehir sanayisi esnafı ile bir araya geliyor.

 

İYİ Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı, seçim kampanyası kapsamında esnaf ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.

Bugünkü durağı Nevşehir Sanayi Sitesi esnaflarıydı. Sanayi esnafının sorunlarını ve taleplerini bizzat dinleyen İYİ Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, bu görüş alışverişinin önemine vurgu yaptı.

Esnafın yaşadığı sıkıntıları biliyoruz, yıllardır sanayi esnafına her seçim döneminde Yeni Sanayi Sitesi projesi sözü verilip ne hikmetse bu proje sözden başka bir yere gitmemiş. Sanayi esnafının sıkıntılarını ilk ağızdan öğrenme fırsatı bulan Arı 31 Mart akşamı seçilmesi halinde sanayi esnafının tüm sorunlarına duyarlı bir yönetim sergileyeceğini söyledi.

Başkan Adayı Arı seçim vaatleri arasında esnafın yaşam kalitesini ve işlerini kolaylaştıracak projelere öncelik vereceğini belirtti.

Başkan Adayı Rasim Arı’nın sanayi esnafını daha önce dinlemesine rağmen ve tekrardan onların taleplerine kulak vermek için yeniden sanayi ziyaretleri yapması Nevşehir sanayisi esnafının memnuniyetine sebep oluyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.