Sitenin sağında bir giydirme reklam

İYİ Parti, Avanos İlçe Başkanı Aker'in oyuncağı mı?

SİYASET 29.01.2023 - 20:39, Güncelleme: 29.01.2023 - 20:43
 

İYİ Parti, Avanos İlçe Başkanı Aker'in oyuncağı mı?

Dün sosyal medya hesabından istifa ettiğini açıklayan İYİ Parti Avanos İlçe Başkanı Gökçen Aker bugün ise istifa etmeyeceğini açıkladı.
  İYİ Parti Avanos İlçe Başkanı Gökçen Aker yaklaşan genel seçimler öncesinde partiyi karıştırmaya devam ediyor. Dün sosyal medya hesabından İYİ Parti Avanos İlçe Başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıklayan Gökçen Aker bugün ilk olarak İl kongresinin mevcut başkan Alihan Kuzeyli’nin kazandığının açıklanmasının ardından partililer ile ağız dalaşına girdi. Ardından ise İYİ Parti’den milletvekili aday adaylığını açıklayan göçmen aday adayı olan Ahmet Erdemli’nin sırf aday gösterilmesi için istifasını geri çektiği iddia edildi. İYİ Parti Avanos İlçe Başkanlığı görevinden dün sosyal medya hesabından istifa ettiğini bugün ise görevine devam ettiğini açıklayan Gökçen Aker’e ise partililerden tepki geliyor. Nitekim önce İl kongresine 1 gün kala sosyal medya hesabından istifa eden Aker’in bugün yine kongre sonrasında istifadan vazgeçtiğini açıklamasına partililer İYİ Parti’mizi yaklaşan seçim öncesinde oyuncak ediyor dedirtti.  
Dün sosyal medya hesabından istifa ettiğini açıklayan İYİ Parti Avanos İlçe Başkanı Gökçen Aker bugün ise istifa etmeyeceğini açıkladı.

 

İYİ Parti Avanos İlçe Başkanı Gökçen Aker yaklaşan genel seçimler öncesinde partiyi karıştırmaya devam ediyor. Dün sosyal medya hesabından İYİ Parti Avanos İlçe Başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıklayan Gökçen Aker bugün ilk olarak İl kongresinin mevcut başkan Alihan Kuzeyli’nin kazandığının açıklanmasının ardından partililer ile ağız dalaşına girdi. Ardından ise İYİ Parti’den milletvekili aday adaylığını açıklayan göçmen aday adayı olan Ahmet Erdemli’nin sırf aday gösterilmesi için istifasını geri çektiği iddia edildi.

İYİ Parti Avanos İlçe Başkanlığı görevinden dün sosyal medya hesabından istifa ettiğini bugün ise görevine devam ettiğini açıklayan Gökçen Aker’e ise partililerden tepki geliyor. Nitekim önce İl kongresine 1 gün kala sosyal medya hesabından istifa eden Aker’in bugün yine kongre sonrasında istifadan vazgeçtiğini açıklamasına partililer İYİ Parti’mizi yaklaşan seçim öncesinde oyuncak ediyor dedirtti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.