Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İYİ Parti Avanos Adayı Aker sordu, AK Parti ve MHP adayı sus pus oldu

SİYASET 04.03.2024 - 14:14, Güncelleme: 04.03.2024 - 14:14
 

İYİ Parti Avanos Adayı Aker sordu, AK Parti ve MHP adayı sus pus oldu

İYİ Parti Avanos Belediye Başkan Adayı Gökçen Aker, AK Parti ve MHP Avanos Belediye Başkan adaylarına Kızılay’a ait olan yerlerinizi makama gelince mi bırakacaksınız diye sorarken AK Parti ve MHP adayları bu soruya cevap veremedi.
  İYİ Parti Avanos Belediye Başkan Adayı Gökçen Aker, AK Parti Belediye Başkan Adayı Ömer Önal ve MHP Avanos Belediye Başkan Adayı Mustafa Kenan Sarıtaş’a gazoz parası karşılığında işyeri olarak kullandıkları Kızılay’a ait olan mülkleri ne zaman Avanos’un faydasına kullanacaksınız makama gelince m müsaade edeceksiniz diye sordu. Aker’in bu sorusuna bugüne kadar ne AK Parti adayı Önal ne de MHP adayı Sarıtaş henüz cevap vermemesi dikkatlerden kaçmadı. Aker sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Avanos AKP ve MHP Belediye Başkan Adayları ezelden beridir gazoz parası karşılığında iş yeri olarak kullandıkları Kızılay’a ait mülkleri Avanoslunun faydasına (mesela SGK-Sinema vs. gibi) hizmet için kullanılmasına, makama gelince mi müsaade ederler? Yoksa makama gelmeselerdi müsaade ederler mi?  Gerçi bu güne kadar Avanos’un faydasını değil şahsi menfaatlerini düşünmüş olmaları yarın ne yapacaklarının da ispatı değil mi?” diye sordu.  
İYİ Parti Avanos Belediye Başkan Adayı Gökçen Aker, AK Parti ve MHP Avanos Belediye Başkan adaylarına Kızılay’a ait olan yerlerinizi makama gelince mi bırakacaksınız diye sorarken AK Parti ve MHP adayları bu soruya cevap veremedi.

 

İYİ Parti Avanos Belediye Başkan Adayı Gökçen Aker, AK Parti Belediye Başkan Adayı Ömer Önal ve MHP Avanos Belediye Başkan Adayı Mustafa Kenan Sarıtaş’a gazoz parası karşılığında işyeri olarak kullandıkları Kızılay’a ait olan mülkleri ne zaman Avanos’un faydasına kullanacaksınız makama gelince m müsaade edeceksiniz diye sordu. Aker’in bu sorusuna bugüne kadar ne AK Parti adayı Önal ne de MHP adayı Sarıtaş henüz cevap vermemesi dikkatlerden kaçmadı.

Aker sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “ Avanos AKP ve MHP Belediye Başkan Adayları ezelden beridir gazoz parası karşılığında iş yeri olarak kullandıkları Kızılay’a ait mülkleri Avanoslunun faydasına (mesela SGK-Sinema vs. gibi) hizmet için kullanılmasına, makama gelince mi müsaade ederler? Yoksa makama gelmeselerdi müsaade ederler mi?  Gerçi bu güne kadar Avanos’un faydasını değil şahsi menfaatlerini düşünmüş olmaları yarın ne yapacaklarının da ispatı değil mi?” diye sordu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.