Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İşte YRP'nin yeni yönetimi

SİYASET 10.10.2022 - 13:18, Güncelleme: 10.10.2022 - 13:18
 

İşte YRP'nin yeni yönetimi

Geçtiğimiz cuma günü Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan'ın da katılımıyla gerçekleştirilen Yeniden Refah Partisi'nin il kongresiyle birlikte partinin yeni yönetimi de belirlendi.
  NEVŞEHİR(MHA) Geçtiğimiz cuma günü Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan'ın da katılımıyla gerçekleştirilen Yeniden Refah Partisi'nin il kongresiyle birlikte partinin yeni yönetimi de belirlendi. İl Başkanı Abdulgani Altınışık'ın yeniden seçildiği kongrenin ardından İşte YRP Nevşehir İl yönetimi:   Osman Türk Ersin Başar Mustafa Güçlü Mehmet Bozçalı Hidayet Türk İsmail Kılıç Mehmet Derin Osman Arıkan Osman Ünal Mustafa Yıldız Enes Çiçek Kemal Altundal Ahmet Edepli Hamdi Edepli Yaşar Dönmez Ali Güneş Serkan Ünal Mehmet Akşit Enes Edepli Sabri Şenyüz Nail Çelik
Geçtiğimiz cuma günü Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan'ın da katılımıyla gerçekleştirilen Yeniden Refah Partisi'nin il kongresiyle birlikte partinin yeni yönetimi de belirlendi.

 

NEVŞEHİR(MHA) Geçtiğimiz cuma günü Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan'ın da katılımıyla gerçekleştirilen Yeniden Refah Partisi'nin il kongresiyle birlikte partinin yeni yönetimi de belirlendi.

İl Başkanı Abdulgani Altınışık'ın yeniden seçildiği kongrenin ardından İşte YRP Nevşehir İl yönetimi:

 

Osman Türk
Ersin Başar
Mustafa Güçlü
Mehmet Bozçalı
Hidayet Türk
İsmail Kılıç
Mehmet Derin
Osman Arıkan
Osman Ünal
Mustafa Yıldız
Enes Çiçek
Kemal Altundal
Ahmet Edepli
Hamdi Edepli
Yaşar Dönmez
Ali Güneş
Serkan Ünal
Mehmet Akşit
Enes Edepli
Sabri Şenyüz
Nail Çelik

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.