Sitenin sağında bir giydirme reklam

İşte Suvermez Kapadokyaspor’un rakipleri

SPOR 22.08.2022 - 20:16, Güncelleme: 22.08.2022 - 20:16
 

İşte Suvermez Kapadokyaspor’un rakipleri

Bölgesel Amatör Lig’de Nevşehir’i temsil edecek olan Suvermez Kapadokyaspor’un rakipleri belli oldu.
2022-2023 futbol sezonunda Nevşehir’i Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) temsil edecek olan Suvermez Kapadokyaspor’un mücadele edeceği grup ve rakipleri bugün çekilen kura sonrasında belli oldu. 6.Grupta 14 takımın mücadele edeceği müsabakalarda Suvermez Kapadokyaspor, 3 Ankara takımının yanı sıra, Develigücü, Hacılar Erciyes, Talasgücü Belediyespor, Yozgat Belediyesi Bozok, Yzogatspor, Eskil Belediyespor, Osmancık Belediyespor, Yahşiyanspor, Mucurgücü ve Niğde Belediyespor ile mücadele edecek.
Bölgesel Amatör Lig’de Nevşehir’i temsil edecek olan Suvermez Kapadokyaspor’un rakipleri belli oldu.

2022-2023 futbol sezonunda Nevşehir’i Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) temsil edecek olan Suvermez Kapadokyaspor’un mücadele edeceği grup ve rakipleri bugün çekilen kura sonrasında belli oldu.

6.Grupta 14 takımın mücadele edeceği müsabakalarda Suvermez Kapadokyaspor, 3 Ankara takımının yanı sıra, Develigücü, Hacılar Erciyes, Talasgücü Belediyespor, Yozgat Belediyesi Bozok, Yzogatspor, Eskil Belediyespor, Osmancık Belediyespor, Yahşiyanspor, Mucurgücü ve Niğde Belediyespor ile mücadele edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.