Sitenin sağında bir giydirme reklam

İşte siyasi partilerin Nevşehir Belediye Başkan adayları

SİYASET 13.02.2024 - 13:41, Güncelleme: 13.02.2024 - 13:41
 

İşte siyasi partilerin Nevşehir Belediye Başkan adayları

31 Mart Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimleri öncesinde Nevşehir Belediye Başkan adaylarını şuana kadar 8 parti açıkladı.
  31 Mart Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde AK Parti, İYİ Parti, CHP, MHP, SP, YRP, DEVA, Zafer Partisi, DEM Parti Nevşehir Belediye Başkan adaylarını kamuoyu ile paylaştı. İşte 31 Mart Pazar günü yapılacak olan seçimde siyasi partilerin Nevşehir Belediye Başkan adayları:   AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı: Mehmet Savran İYİ Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı: Rasim Arı CHP Nevşehir Belediye Başkan Adayı: Mehmet Bilgin MHP Nevşehir Belediye Başkan Adayı: Adnan Doğu SP Nevşehir Belediye Başkan Adayı: Ali Merve Işık YRP Nevşehir Belediye Başkan Adayı: Nail Çelik Zafer Partisi Nevşehir Belediye Başkan Adayı: Burak Aşıkoğlu DEVA Partisi Nevşehir Belediye Başkan Adayı: Fatma Altıntaş DEM Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı: Helin Elif Geyik – Erdem Eren Bektaş
31 Mart Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimleri öncesinde Nevşehir Belediye Başkan adaylarını şuana kadar 8 parti açıkladı.

 

31 Mart Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde AK Parti, İYİ Parti, CHP, MHP, SP, YRP, DEVA, Zafer Partisi, DEM Parti Nevşehir Belediye Başkan adaylarını kamuoyu ile paylaştı.

İşte 31 Mart Pazar günü yapılacak olan seçimde siyasi partilerin Nevşehir Belediye Başkan adayları:

 

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı: Mehmet Savran

İYİ Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı: Rasim Arı

CHP Nevşehir Belediye Başkan Adayı: Mehmet Bilgin

MHP Nevşehir Belediye Başkan Adayı: Adnan Doğu

SP Nevşehir Belediye Başkan Adayı: Ali Merve Işık

YRP Nevşehir Belediye Başkan Adayı: Nail Çelik

Zafer Partisi Nevşehir Belediye Başkan Adayı: Burak Aşıkoğlu

DEVA Partisi Nevşehir Belediye Başkan Adayı: Fatma Altıntaş

DEM Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı: Helin Elif Geyik – Er dem Eren Bektaş

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.