Sitenin sağında bir giydirme reklam

İşte Nevşehir'de yapılan son anket sonuçları

GÜNCEL 29.12.2022 - 09:12, Güncelleme: 29.12.2022 - 09:17
 

İşte Nevşehir'de yapılan son anket sonuçları

Anadolu Araştırma ve Danışmanlık firması tarafından Nevşehir’de 750 kişi ile yüz yüze yapılan anket sonuçları açıklandı.
  Anadolu Araştırma ve Danışmanlık firması tarafından Nevşehir’de 750 kişi ile yüz yüze anket yapıldı. Yapılan saha çalışmasında 6 sorudan oluşan anket katılımcılara sorulurken anket sonrasında ise birbirinden ilginç sonuçlar ortaya çıktı. Anadolu Araştırma ve Danışmanlık tarafından Nevşehir'de yapılan anket çalışmalarının sonuçları firmanın resmi twitter sayfasından kamuoyu ile paylaşıldı.    İşte Nevşehir’de yapılan anket sonuçları   2018 yılında yapılan genel seçimlerde hangi partiye oy verdiniz?     2023 yılında yapılacak olan genel seçimlerde hangi partiye oy vermeyi düşünüyorsunuz?     Mevcut milletvekillerinden memnun musunuz?     Nevşehir’de kimi milletvekili adayı olarak görmek istersiniz?       2018 Cumhurbaşkanlığı seçiminde hangi adaya oy verdiniz?  
Anadolu Araştırma ve Danışmanlık firması tarafından Nevşehir’de 750 kişi ile yüz yüze yapılan anket sonuçları açıklandı.

 

Anadolu Araştırma ve Danışmanlık firması tarafından Nevşehir’de 750 kişi ile yüz yüze anket yapıldı. Yapılan saha çalışmasında 6 sorudan oluşan anket katılımcılara sorulurken anket sonrasında ise birbirinden ilginç sonuçlar ortaya çıktı. Anadolu Araştırma ve Danışmanlık tarafından Nevşehir'de yapılan anket çalışmalarının sonuçları firmanın resmi twitter sayfasından kamuoyu ile paylaşıldı. 

 

İşte Nevşehir’de yapılan anket sonuçları

 

2018 yılında yapılan genel seçimlerde hangi partiye oy verdiniz?

 

 

2023 yılında yapılacak olan genel seçimlerde hangi partiye oy vermeyi düşünüyorsunuz?

 

 

Mevcut milletvekillerinden memnun musunuz?

 

 

Nevşehir’de kimi milletvekili adayı olarak görmek istersiniz?

 

 

 

2018 Cumhurbaşkanlığı seçiminde hangi adaya oy verdiniz?

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.