Sitenin sağında bir giydirme reklam

İşte Nevşehir milletvekili adayları

SİYASET 09.04.2023 - 20:28, Güncelleme: 11.04.2023 - 09:14
 

İşte Nevşehir milletvekili adayları

14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28.Dönem milletvekili seçimleri öncesinde siyasi partileri milletvekili aday listelerini YSK’ya teslim etti.
  14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28.Dönem milletvekili seçimleri öncesinde siyasi partiler milletvekili aday listelerini kamuoyu ile paylaştı. İşte Nevşehir milletvekili adayları AK Parti 1-Süleyman Özgün 2-Emre Çalışkan 3-Mustafa Rauf Yanar BBP 1-Ramazan Kalkan 2-Recep Tükel 3-Mehmet Çimen   CHP 1-Faruk Sarıaslan 2-Mehmet Değirmenci 3-Eda Doğan DP 1- Murat Kul 2- Ömer boz 3- Mehmet Sarıtaş HKP 1-Aliye Şen 2-Hüsen İnal 3-Erol Kıyak İYİ Parti 1-Rasim Arı 2-Mesut Erdoğan 3-Ayşe Göl Mıhçı MHP 1-Filiz Kılıç 2-Mustafa Çiftçi 3-Emre Aktaş TİP 1-Hayrettin Bayer 2-Gülçin Aksu Denizhan 3-İlke Kumartaşlıoğlu Saçmalıoğlu Yeniden Refah Partisi 1-Abdulgani Altınışık 2-Ersin Başar 3-Mehmet Derin Yeşil Sol Parti 1-Cafer Kılıç Vatan Partisi 1-Cenk Tümer Özdemir 2-Tamer Tartar 3-Elif Murşil Zafer Partisi 1-Burak Aşıkoğlu 2-Menderes Bayram 3-Ceren Gürkan
14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28.Dönem milletvekili seçimleri öncesinde siyasi partileri milletvekili aday listelerini YSK’ya teslim etti.

 

14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28.Dönem milletvekili seçimleri öncesinde siyasi partiler milletvekili aday listelerini kamuoyu ile paylaştı.

İşte Nevşehir milletvekili adayları

AK Parti

1-Süleyman Özgün

2-Emre Çalışkan

3-Mustafa Rauf Yanar

BBP

1-Ramazan Kalkan

2-Recep Tükel

3-Mehmet Çimen

 

CHP

1-Faruk Sarıaslan

2-Mehmet Değirmenci

3-Eda Doğan

DP

1- Murat Kul

2- Ömer boz

3- Mehmet Sarıtaş

HKP

1-Aliye Şen

2-Hüsen İnal

3-Erol Kıyak

İYİ Parti

1-Rasim Arı

2-Mesut Erdoğan

3-Ayşe Göl Mıhçı

MHP

1-Filiz Kılıç

2-Mustafa Çiftçi

3-Emre Aktaş

TİP

1-Hayrettin Bayer

2-Gülçin Aksu Denizhan

3-İlke Kumartaşlıoğlu Saçmalıoğlu

Yeniden Refah Partisi

1-Abdulgani Altınışık

2-Ersin Başar

3-Mehmet Derin

Yeşil Sol Parti

1-Cafer Kılıç

Vatan Partisi

1-Cenk Tümer Özdemir

2-Tamer Tartar

3-Elif Murşil

Zafer Partisi

1-Burak Aşıkoğlu

2-Menderes Bayram

3-Ceren Gürkan

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.