Sitenin sağında bir giydirme reklam

İşte CHP’nin belediye başkan aday adayları

SİYASET 06.12.2023 - 15:06, Güncelleme: 06.12.2023 - 15:06
 

İşte CHP’nin belediye başkan aday adayları

CHP’de 5 Aralık tarihinde sona eren belediye başkan aday adaylıkları sonrasında 23 isim aday adaylık başvurusunda bulundu.
  31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler öncesinde CHP’de aday adaylık başvuru süreci 5 Aralık Salı günü akşam itibarıyla sona erdi. CHP’den belediye başkan aday adaylığı için 23 isim başvuruda bulunurken en çok başvuru alan ilçenin ise Hacıbektaş olması dikkatlerden kaçmadı.   İşte CHP Belediye Başkan aday adayları   Nevşehir Belediye Başkanlığı Mehmet Bilgin   Acıgöl Belediye Başkanlığı Kemal Aytekin   Avanos Belediye Başkanlığı Mustafa Akbel İsmail Kozan Gülay Demirtaş Celal Alper İbaş Mehmet Seyhan Duru Mehmet Değirmenci   Ürgüp Belediye Başkanlığı İbrahim Bayar Ali Ertuğrul Bul   Hacıbektaş Belediye Başkanlığı Eda Doğan Çağlar Cahan Ali Kaim Doğan Yıldızhan Recai Aksu Mustafa Özcivan Arif Yoldaş Altıok Aliye Okur   Derinkuyu Belediye Başkanlığı Mustafa Kuş Taner İnce   Kaymaklı Belediye Başkanlığı Yakup Turhan   Göre Belediye Başkanlığı Mustafa Emin Güney   Sulusaray Belediye Başkanlığı Ertuğrul Öztürk
CHP’de 5 Aralık tarihinde sona eren belediye başkan aday adaylıkları sonrasında 23 isim aday adaylık başvurusunda bulundu.

 

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler öncesinde CHP’de aday adaylık başvuru süreci 5 Aralık Salı günü akşam itibarıyla sona erdi. CHP’den belediye başkan aday adaylığı için 23 isim başvuruda bulunurken en çok başvuru alan ilçenin ise Hacıbektaş olması dikkatlerden kaçmadı.

 

İşte CHP Belediye Başkan aday adayları

 

Nevşehir Belediye Başkanlığı

Mehmet Bilgin

 

Acıgöl Belediye Başkanlığı

Kemal Aytekin

 

Avanos Belediye Başkanlığı

Mustafa Akbel

İsmail Kozan

Gülay Demirtaş

Celal Alper İbaş

Mehmet Seyhan Duru

Mehmet Değirmenci

 

Ürgüp Belediye Başkanlığı

İbrahim Bayar

Ali Ertuğrul Bul

 

Hacıbektaş Belediye Başkanlığı

Eda Doğan

Çağlar Cahan

Ali Kaim

Doğan Yıldızhan

Recai Aksu

Mustafa Özcivan

Arif Yoldaş Altıok

Aliye Okur

 

Derinkuyu Belediye Başkanlığı

Mustafa Kuş

Taner İnce

 

Kaymaklı Belediye Başkanlığı

Yakup Turhan

 

Göre Belediye Başkanlığı

Mustafa Emin Güney

 

Sulusaray Belediye Başkanlığı

Ertuğrul Öztürk

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.