Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti Ankara Aday Adayı Ünsal Ban Nevşehirli Hemşerilerini Üzdü

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.03.2015 - 14:06, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Parti Ankara Aday Adayı Ünsal Ban Nevşehirli Hemşerilerini Üzdü

AK Parti Ankara 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Ünsal Ban tüm Nevşehirlileri aslında aday adaylığını açıkladığı zaman sevindirmişti. AK Parti Ankara 1. Bölge Milletvekili Aday Adaylığını daha önce açıklayan ve Ankara’da yapılan temayül seçimlerinde dördüncü sırada yer alan Nevşehirli Prof. Dr. Ünsal Ban resmi internet sitesinde neden Nevşehirli olduğunu veya Nevşehir ile ilgili hiçbir kelime ve cümleye yer vermemesi dikkatlerden kaçmadı. Türk Hava Kurumu Üniversitesi Rektörlüğünden istifa ederek AK Parti’den aday adaylığını açıklayan Prof. Dr. Ünsal Ban acaba Nevşehirliyim demeye çekiniyor mu bilinmez ama kendisinin bu şekilde bir tavır sergilemesi ise Nevşehirli hemşerilerinin tepkisine neden oldu.   Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.  

AK Parti Ankara 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Ünsal Ban tüm Nevşehirlileri aslında aday adaylığını açıkladığı zaman sevindirmişti.
AK Parti Ankara 1. Bölge Milletvekili Aday Adaylığını daha önce açıklayan ve Ankara’da yapılan temayül seçimlerinde dördüncü sırada yer alan Nevşehirli Prof. Dr. Ünsal Ban resmi internet sitesinde neden Nevşehirli olduğunu veya Nevşehir ile ilgili hiçbir kelime ve cümleye yer vermemesi dikkatlerden kaçmadı. Türk Hava Kurumu Üniversitesi Rektörlüğünden istifa ederek AK Parti’den aday adaylığını açıklayan Prof. Dr. Ünsal Ban acaba Nevşehirliyim demeye çekiniyor mu bilinmez ama kendisinin bu şekilde bir tavır sergilemesi ise Nevşehirli hemşerilerinin tepkisine neden oldu.



 
Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.