Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

​AK Parti Aday Adayı Çelik, Acıgöl İlçe Başkanlığını Ziyaret Etti

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.02.2015 - 19:33, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

​AK Parti Aday Adayı Çelik, Acıgöl İlçe Başkanlığını Ziyaret Etti

AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Erdoğan Çelik AK Parti Acıgöl İlçe Başkanlığını ziyaret etti. AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Erdoğan Çelik hafta sonunda yapılacak olan temayül yoklaması öncesinde seçim ziyaretlerine AK Parti Acıgöl İlçe Başkanlığı ile devam etti. AK Parti Acıgöl İlçe Başkanı Ramazan Gül ve partilileri ziyaret eden Çelik, 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan seçimlerde neden aday adayı olduğunu burada partililer ile paylaştı. Çelik, ‘’ 21 yıllık siyasi tecrübem ile Nevşehir’de hizmete talibim. Rabbim nasip eder de önce milletvekili adayı sonra da milletvekili seçildiğim takdirde Nevşehir’e hizmet etmek benim için büyük bir onur olacaktır. Bugün burada sizlerle birlikte olmaktan dolayı son derece mutluyum. Bana zaman ayırıp dinlemiş olduğunuz için teşekkür ediyorum’’ dedi. AK Parti Acıgöl İlçe Başkanı Ramazan Gül ise ziyaretinden dolayı AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Erdoğan Çelik’e teşekkür ederken aday adaylığının hayırlı olmasını diledi. 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Erdoğan Çelik AK Parti Acıgöl İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Erdoğan Çelik hafta sonunda yapılacak olan temayül yoklaması öncesinde seçim ziyaretlerine AK Parti Acıgöl İlçe Başkanlığı ile devam etti. AK Parti Acıgöl İlçe Başkanı Ramazan Gül ve partilileri ziyaret eden Çelik, 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan seçimlerde neden aday adayı olduğunu burada partililer ile paylaştı. Çelik, ‘’ 21 yıllık siyasi tecrübem ile Nevşehir’de hizmete talibim. Rabbim nasip eder de önce milletvekili adayı sonra da milletvekili seçildiğim takdirde Nevşehir’e hizmet etmek benim için büyük bir onur olacaktır. Bugün burada sizlerle birlikte olmaktan dolayı son derece mutluyum. Bana zaman ayırıp dinlemiş olduğunuz için teşekkür ediyorum’’ dedi.

AK Parti Acıgöl İlçe Başkanı Ramazan Gül ise ziyaretinden dolayı AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Erdoğan Çelik’e teşekkür ederken aday adaylığının hayırlı olmasını diledi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.