Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Yeni Araçları Bünyesinde Hizmete Sundu

NEVŞEHİR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.01.2015 - 16:53, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Yeni Araçları Bünyesinde Hizmete Sundu

Nevşehir İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'ne alınan 10 adet 4+1 hizmet aracı kiralandı. Yeni araçlar için il müdürlüğü araç parkında, İl ve İlçe Müdürlüğü yetkililerine teslim edildi. Törene, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdür Yardımcısı Gürol Çetin, Şube Müdürleri, İlçe Müdürleri katıldı. Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Yardımcısı Gürol Çetin, konuşmasında " Bünyemize katmış olduğumuz 10 araçla hizmet kalitemizi daha da artırmayı hedefliyoruz. Bu araçlar İl ve İlçe Müdürlüğümüze hizmet verecek olup çalışma kollarında ve diğer faaliyetlerde daha aktif şekilde hizmet verebilmek ve gidilecek yere daha etkin ulaşımı sağlamak amacıyla bu araçlar faydalı olacaktır " dedi. Çetin, yeni hizmet araçlarının hayırlı olması temennisinde bulundu.
Nevşehir İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'ne alınan 10 adet 4+1 hizmet aracı kiralandı.
Yeni araçlar için il müdürlüğü araç parkında, İl ve İlçe Müdürlüğü yetkililerine teslim edildi.
Törene, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdür Yardımcısı Gürol Çetin, Şube Müdürleri, İlçe Müdürleri katıldı.
Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Yardımcısı Gürol Çetin, konuşmasında " Bünyemize katmış olduğumuz 10 araçla hizmet kalitemizi daha da artırmayı hedefliyoruz. Bu araçlar İl ve İlçe Müdürlüğümüze hizmet verecek olup çalışma kollarında ve diğer faaliyetlerde daha aktif şekilde hizmet verebilmek ve gidilecek yere daha etkin ulaşımı sağlamak amacıyla bu araçlar faydalı olacaktır " dedi.
Çetin, yeni hizmet araçlarının hayırlı olması temennisinde bulundu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.