Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Emniyet Müdürlüğü Tatbikat Düzenledi

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.12.2014 - 20:21, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Emniyet Müdürlüğü Tatbikat Düzenledi

Nevşehir Emniyet Müdürlüğü “Ulaştırma Araçlarının Kaçırılmasına Karşı Alınacak Tedbirler Plan’ı” doğrultusunda her yıl düzenli olarak yapılan tatbikat gerçekleştirildi.   Nevşehir Emniyet Müdürlüğü Operasyon Timi’nin organize ettiği, Asayiş Şube Müdürlüğü ve Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerinin de desteğiyle,  yapılan tatbikatta; senaryo gereği temsili yolcu otobüsü, silahlı 2 kişi tarafından yolcuları ile birlikte kaçırılmış, kaçırılan araç gerekli emniyet tedbirleri alınarak boş arazide önü kesilerek durdurulmuş, Operasyon Timi Ekiplerince çevresi sarılan yolcu otobüsü içerisindeki rehineleri kaçıran şahısların teslim olun çağrılarına rağmen teslim olmamaları, bir takım isteklerini beyan etmeleri sonucu ikna olmayan şahıslara Operasyon Timi müdahalede bulunuldu.   Göz yaşartıcı ve sis bombalarının kullanıldığı tatbikatta 2 şahıs kısa sürede etkisiz hale getirilerek, otobüsteki rehinelere herhangi bir zarar gelmeden başarıyla kurtarıldı.   Yapılan tatbikatta Bomba İmha Uzmanı tarafından otobüste bomba araması yapılmış şüphelenen paket hazırlanan düzenek ile etkisiz hale getirilerek otobüste yapılan teknik incelemesi ile son buldu.   Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.
Nevşehir Emniyet Müdürlüğü “Ulaştırma Araçlarının Kaçırılmasına Karşı Alınacak Tedbirler Plan’ı” doğrultusunda her yıl düzenli olarak yapılan tatbikat gerçekleştirildi.
 
Nevşehir Emniyet Müdürlüğü Operasyon Timi’nin organize ettiği, Asayiş Şube Müdürlüğü ve Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerinin de desteğiyle,  yapılan tatbikatta; senaryo gereği temsili yolcu otobüsü, silahlı 2 kişi tarafından yolcuları ile birlikte kaçırılmış, kaçırılan araç gerekli emniyet tedbirleri alınarak boş arazide önü kesilerek durdurulmuş, Operasyon Timi Ekiplerince çevresi sarılan yolcu otobüsü içerisindeki rehineleri kaçıran şahısların teslim olun çağrılarına rağmen teslim olmamaları, bir takım isteklerini beyan etmeleri sonucu ikna olmayan şahıslara Operasyon Timi müdahalede bulunuldu.
 
Göz yaşartıcı ve sis bombalarının kullanıldığı tatbikatta 2 şahıs kısa sürede etkisiz hale getirilerek, otobüsteki rehinelere herhangi bir zarar gelmeden başarıyla kurtarıldı.
 
Yapılan tatbikatta Bomba İmha Uzmanı tarafından otobüste bomba araması yapılmış şüphelenen paket hazırlanan düzenek ile etkisiz hale getirilerek otobüste yapılan teknik incelemesi ile son buldu.
 
Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.