Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ürgüp’te Öğrenci Meclisi Seçimi Yapıldı

EĞİTİM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.11.2014 - 18:19, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ürgüp’te Öğrenci Meclisi Seçimi Yapıldı

NEVŞEHİR(MHA) İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Soysal Güden Başkanlığında Okul temsilcileri, velilerin ve idareci öğretmenlerin katılımı ile Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisleri Projesi Kapsamında 2014 - 2015 Eğitim-Öğretim Yılı Ürgüp İlçe Öğrenci Meclis temsilcisi seçimi yapıldı.   İlçe Temsilcisi olarak seçilen öğrenciler Hacı Ahmet Toksöz Ortaokulundan Reyyan Zehra Karadayıoğlu, Bahçeli İlk Öğretim okulundan Elif Bilgen, Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinden Furkan Özkahraman, Aksalur İ.Aydın Ortaokulundan Nesrin Turhan ve Ürgüp TESAN Anadolu Lisesinden Fatih Çalışkan olarak belirlendi.
NEVŞEHİR(MHA) İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Soysal Güden Başkanlığında Okul temsilcileri, velilerin ve idareci öğretmenlerin katılımı ile Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisleri Projesi Kapsamında 2014 - 2015 Eğitim-Öğretim Yılı Ürgüp İlçe Öğrenci Meclis temsilcisi seçimi yapıldı.
 
İlçe Temsilcisi olarak seçilen öğrenciler Hacı Ahmet Toksöz Ortaokulundan Reyyan Zehra Karadayıoğlu, Bahçeli İlk Öğretim okulundan Elif Bilgen, Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinden Furkan Özkahraman, Aksalur İ.Aydın Ortaokulundan Nesrin Turhan ve Ürgüp TESAN Anadolu Lisesinden Fatih Çalışkan olarak belirlendi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.