Sitenin sağında bir giydirme reklam

Avanos Kaymakamı Eldivan Muhtarların Sorunlarını Dinledi

İLÇELER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.11.2014 - 18:14, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Avanos Kaymakamı Eldivan Muhtarların Sorunlarını Dinledi

NEVŞEHİR(MHA) Avanos ilçe Kaymakamı Mustafa Eldivan Makamında mahalle muhtarları ile görüştü.   İlçe mahalle muhtarları  ile yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan İlçe Kaymakamı Mustafa Eldivan toplantıda muhtarların talep ve sorunlarını da dinledi. Birçok konunun karşılıklı olarak istişare edildiği toplantıda, Kaymakam Eldivan toplantıya katılımlarından dolayı muhtarlara teşekkür etti.
NEVŞEHİR(MHA) Avanos ilçe Kaymakamı Mustafa Eldivan Makamında mahalle muhtarları ile görüştü.
 
İlçe mahalle muhtarları  ile yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan İlçe Kaymakamı Mustafa Eldivan toplantıda muhtarların talep ve sorunlarını da dinledi. Birçok konunun karşılıklı olarak istişare edildiği toplantıda, Kaymakam Eldivan toplantıya katılımlarından dolayı muhtarlara teşekkür etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.