Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti Nevşehir İlçe Kongrelerini Tamamladı

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.11.2014 - 22:42, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Parti Nevşehir İlçe Kongrelerini Tamamladı

AK Parti İl Başkanlığı tarafından 8 Kasım 2014 Cumartesi günü başlatmış olduğu kongre takviminde ilçe kongrelerini bugün itibarıyla tamamladı. AK Parti İlçe kongrelerini tamamlamasının ardından ise Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun da katılacağı İl Kongresini 8 Aralık 2014 tarihinde yapacak. AK Parti’de 5. Olağan kongreler sonrasında Ürgüp ve Kozaklı ilçe başkanları değişmesinin yanı sıra diğer 5 ilçede ise mevcut başkanlar ile yola devam etti. AK Parti 5. Olağan ilçe kongrelerinin tamamlanmasının ardından ilçe başkanları şu şekilde; Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz Acıgöl İlçe Başkanı: Ramazan Gül Avanos İlçe Başkanı: Serkan Feralan Derinkuyu İlçe Başkanı: Halil Aksüt Gülşehir İlçe Başkanı: Kürşat Koç Hacıbektaş İlçe Başkanı: Yusuf Koçak Kozaklı İlçe Başkanı: Fatih Aral Ürgüp İlçe Başkanı: Mustafa Kılıç
AK Parti İl Başkanlığı tarafından 8 Kasım 2014 Cumartesi günü başlatmış olduğu kongre takviminde ilçe kongrelerini bugün itibarıyla tamamladı. AK Parti İlçe kongrelerini tamamlamasının ardından ise Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun da katılacağı İl Kongresini 8 Aralık 2014 tarihinde yapacak.
AK Parti’de 5. Olağan kongreler sonrasında Ürgüp ve Kozaklı ilçe başkanları değişmesinin yanı sıra diğer 5 ilçede ise mevcut başkanlar ile yola devam etti. AK Parti 5. Olağan ilçe kongrelerinin tamamlanmasının ardından ilçe başkanları şu şekilde;

Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz

Acıgöl İlçe Başkanı: Ramazan Gül

Avanos İlçe Başkanı: Serkan Feralan

Derinkuyu İlçe Başkanı: Halil Aksüt

Gülşehir İlçe Başkanı: Kürşat Koç

Hacıbektaş İlçe Başkanı: Yusuf Koçak

Kozaklı İlçe Başkanı: Fatih Aral

Ürgüp İlçe Başkanı: Mustafa Kılıç
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.