Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ürgüp Ticaret ve Sanayi Odasından Öğrencilere Eşofman Hediyesi

İLÇELER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.09.2014 - 11:03, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ürgüp Ticaret ve Sanayi Odasından Öğrencilere Eşofman Hediyesi

Ürgüp Ticaret ve Sanayi Odası başkanlığı ilçede çeşitli okullarda eğimlerine devam eden ihtiyaç sahibi öğrencilere eşofman takımı yardımında bulundu. Ticaret ve sanayi odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Aydın, yardımlarla ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti. "her yıl olduğu gibi bu yılda okullarımızın belirlediği öğrencilerimize eğitimlerine katkı sunmak amacıyla 650 öğrencimize eşofman hediye ederek bir nebze katkı sunmak amacıyla bu türden yardımlarımız devam edecek" dedi.   Okul yönetimi tarafından belirlenen çocuklara hediyeleri Ürgüp Ticaret Odasında Ürgüp Kaymakam Vekili Mustafa Eldivan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Savaş Özdemir ve Ticaret Odası Başkanı Ahmet Aydın tarafından bedenlerine uygun olarak verildi. Kaynak: Ürgüp Haber

Ürgüp Ticaret ve Sanayi Odası başkanlığı ilçede çeşitli okullarda eğimlerine devam eden ihtiyaç sahibi öğrencilere eşofman takımı yardımında bulundu.

Ticaret ve sanayi odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Aydın, yardımlarla ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti. "her yıl olduğu gibi bu yılda okullarımızın belirlediği öğrencilerimize eğitimlerine katkı sunmak amacıyla 650 öğrencimize eşofman hediye ederek bir nebze katkı sunmak amacıyla bu türden yardımlarımız devam edecek" dedi.
 

Okul yönetimi tarafından belirlenen çocuklara hediyeleri Ürgüp Ticaret Odasında Ürgüp Kaymakam Vekili Mustafa Eldivan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Savaş Özdemir ve Ticaret Odası Başkanı Ahmet Aydın tarafından bedenlerine uygun olarak verildi.


Kaynak: Ürgüp Haber
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.