Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Defterdar’dan Depo İncelemesi

NEVŞEHİR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.09.2014 - 20:21, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Defterdar’dan Depo İncelemesi

NEVŞEHİR(MHA) İl Defterdarı Hatice İşçen Ercoşman, Nevşehir'in ekonomisinde çok önemli bir yere sahip bulunan doğal soğuk hava depolarını gezerek yerinde tespit incelemelerde bulundu.   "Tüf kayaların oyulması ile yeraltında oluşturulan doğal soğuk hava depolarında Akdeniz bölgesinde yetiştirilen limonların önemli bir bölümünün yanı sıra Nevşehir ve Niğde'de üretilen patates uzun süre organik olarak saklanabiliyor.   Çoğunluğu Nevşehir İlinde  bulunan ve Sayıları 2 bini bulan soğuk hava depoları merkez ilçeye bağlı Nar, Uçhisar, Göre, Ortahisar, Göreme, Kavak ile Ürgüp ilçesine bağlı Mustafapaşa beldelerinde yoğunluk gösteriyor.
NEVŞEHİR(MHA) İl Defterdarı Hatice İşçen Ercoşman, Nevşehir'in ekonomisinde çok önemli bir yere sahip bulunan doğal soğuk hava depolarını gezerek yerinde tespit incelemelerde bulundu.
 
"Tüf kayaların oyulması ile yeraltında oluşturulan doğal soğuk hava depolarında Akdeniz bölgesinde yetiştirilen limonların önemli bir bölümünün yanı sıra Nevşehir ve Niğde'de üretilen patates uzun süre organik olarak saklanabiliyor.
 
Çoğunluğu Nevşehir İlinde  bulunan ve Sayıları 2 bini bulan soğuk hava depoları merkez ilçeye bağlı Nar, Uçhisar, Göre, Ortahisar, Göreme, Kavak ile Ürgüp ilçesine bağlı Mustafapaşa beldelerinde yoğunluk gösteriyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.