Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gazeteciler ve Basın Bayramı Kutlu Olsun

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.07.2014 - 14:40, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Gazeteciler ve Basın Bayramı Kutlu Olsun

Nevşehir'de Haberin Merkezi www.lalehaber.com haber sitesi olarak şehrimizde bulunan yazılı, görsel ve işitsel yayın kuruluşlarında görev alan tüm çalışma arkadaşlarımızın Basın Bayramı’nı kutlarız. Ülkemizde de bu tarih Basın Bayramı olarak kutlanıyor. Bu anlamlı günde, İlimizde hizmet veren basın sektörünün bütün çalışanlarını en içten duygularımızla kutluyor, meslektaşlarımıza sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz. İlimizin gelişiminde çok önemli bir yere sahip olan basının, halkı bilgilendirme, eğitme, kamuoyu oluşturma gibi çok önemli işlevleri bulunuyor. Basın dünyasında çalışan ve emek veren gazetecilerin yağmurda, çamurda, sıcakta, soğukta, zaman zaman ise canını da tehlikeye atarak gerçekleştirdiği özverili çalışmaları sayesinde Nevşehir'de basın mensupları önemli işler yaptıkları aşikar. İlimizin ve şehrimizin gelişimi, hemşerilerimizi bilgilendirilip bilinçlendirilmesi ve kamuoyunda gerekli hassasiyetlerin oluşturulmasında basın sektörünün çok önemli katkıları bulunuyor. Nevşehir'de Haberin Merkezi www.lalehaber.com haber sitesi olarak tüm gazetecilerin ve basın mensuplarımızın mesleklerinde uzun yıllar sağlık ve esenlik içinde çalışmalarını diliyor. Ebediyete inkikal etmiş büyüklerimizi de rahmet ve özlemle anıyoruz.Bu önemli günü en içten dileklerimizle kutluyoruz.

Nevşehir'de Haberin Merkezi www.lalehaber.com haber sitesi olarak şehrimizde bulunan yazılı, görsel ve işitsel yayın kuruluşlarında görev alan tüm çalışma arkadaşlarımızın Basın Bayramı’nı kutlarız.

Ülkemizde de bu tarih Basın Bayramı olarak kutlanıyor. Bu anlamlı günde, İlimizde hizmet veren basın sektörünün bütün çalışanlarını en içten duygularımızla kutluyor, meslektaşlarımıza sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.

İlimizin gelişiminde çok önemli bir yere sahip olan basının, halkı bilgilendirme, eğitme, kamuoyu oluşturma gibi çok önemli işlevleri bulunuyor. Basın dünyasında çalışan ve emek veren gazetecilerin yağmurda, çamurda, sıcakta, soğukta, zaman zaman ise canını da tehlikeye atarak gerçekleştirdiği özverili çalışmaları sayesinde Nevşehir'de basın mensupları önemli işler yaptıkları aşikar.

İlimizin ve şehrimizin gelişimi, hemşerilerimizi bilgilendirilip bilinçlendirilmesi ve kamuoyunda gerekli hassasiyetlerin oluşturulmasında basın sektörünün çok önemli katkıları bulunuyor. Nevşehir'de Haberin Merkezi www.lalehaber.com haber sitesi olarak tüm gazetecilerin ve basın mensuplarımızın mesleklerinde uzun yıllar sağlık ve esenlik içinde çalışmalarını diliyor. Ebediyete inkikal etmiş büyüklerimizi de rahmet ve özlemle anıyoruz.Bu önemli günü en içten dileklerimizle kutluyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.