Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Haydi Nevşehir Bu Akşam Gülbahçede Buluşuyoruz

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.07.2014 - 01:05, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Haydi Nevşehir Bu Akşam Gülbahçede Buluşuyoruz

Nevşehir’de bu akşam Gülbahçede İsrail’e tepki için tüm Nevşehir halkı toplanıyor. Tüm dünya İsrail’in Gazze’de çoluk çocuk demeden katletmesine sadece seyirci olurken Türkiye tek yürek olmaya ve Gazze’ye destek olmak için İsrail’i protesto ediyor. Nevşehir’de ise bu akşam saat 23.00’de Gülbahçe parkı önünde tüm Nevşehir halkı İsrail’i protesto edecek. Tüm Nevşehir halkını dünyanın sadece sessizce seyrederken Nevşehir sessiz kalmıyor. Gülbahçe parkı önünde yapılacak olan bu protestoya tüm Nevşehir halkını bekliyoruz.
Nevşehir’de bu akşam Gülbahçede İsrail’e tepki için tüm Nevşehir halkı toplanıyor.
Tüm dünya İsrail’in Gazze’de çoluk çocuk demeden katletmesine sadece seyirci olurken Türkiye tek yürek olmaya ve Gazze’ye destek olmak için İsrail’i protesto ediyor. Nevşehir’de ise bu akşam saat 23.00’de Gülbahçe parkı önünde tüm Nevşehir halkı İsrail’i protesto edecek.
Tüm Nevşehir halkını dünyanın sadece sessizce seyrederken Nevşehir sessiz kalmıyor. Gülbahçe parkı önünde yapılacak olan bu protestoya tüm Nevşehir halkını bekliyoruz.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.