Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Peribacası Figürlü Park Büyük İlgi Görüyor

İLÇELER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.06.2014 - 13:46, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Peribacası Figürlü Park Büyük İlgi Görüyor

Ürgüp’te belediye tarafından 370 evler mahallesine, içerisinde çocuk oyun grupları kamelyalar ve peribacası figürünün bulunduğu bir park kazandırıldı. Çalışma yaptırılan parkta incelemelerde bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Kılıç, parkın 370 evler mahallemiz halkı başta olmak üzere tüm Ürgüp’ümüze hayırlı olmasını dilediğini belirtti. Tüm mahallelerimizde ihtiyaca göre park çalışması yapılabileceğini söyleyen Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız da parkın içerisindeki peribacası figürünü çok beğendiğini ifade ederek yakın zamanda peribacasından su da akacağını belirterek "Mahalle halkına hayırlı olsun." dedi.

Ürgüp’te belediye tarafından 370 evler mahallesine, içerisinde çocuk oyun grupları kamelyalar ve peribacası figürünün bulunduğu bir park kazandırıldı.

Çalışma yaptırılan parkta incelemelerde bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Kılıç, parkın 370 evler mahallemiz halkı başta olmak üzere tüm Ürgüp’ümüze hayırlı olmasını dilediğini belirtti.

Tüm mahallelerimizde ihtiyaca göre park çalışması yapılabileceğini söyleyen Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız da parkın içerisindeki peribacası figürünü çok beğendiğini ifade ederek yakın zamanda peribacasından su da akacağını belirterek "Mahalle halkına hayırlı olsun." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.