Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nevşehir’e Kız İmam Hatip Lisesi Açıldı

EĞİTİM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.06.2014 - 13:37, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir’e Kız İmam Hatip Lisesi Açıldı

NEVŞEHİR(MHA) İlimiz merkezinde yıllardır ilkokul olarak hizmet veren Gazi İlkokulu İmam Hatip Kız Lisesine dönüştürüldü. İlimiz Merkez İmam-Hatip Lisesinin, var olan öğrenci talebini karşılamaması sebebiyle, daha önceden Gazi Ortaokulu olarak hizmet veren binada 18.06.2014 tarih ve Bakan Oluru ile ‘’ Nevşehir Kız Anadolu İmam-Hatip Lisesi’’ Lisesi açıldı. 2014-2015 öğretim yılında Nevşehir Kız Anadolu İmam-Hatip Lisesi olarak açılan lisenin 1.sınıfına 272 öğrenci kaydedilecek. Merkez İmam-Hatip Lisesine de 238 öğrenci kaydedileceği göz önünde bulundurulursa ilimiz Merkezindeki İmam-Hatip Liselerine toplamda 510 öğrenci kayıt edilecek.
NEVŞEHİR(MHA) İlimiz merkezinde yıllardır ilkokul olarak hizmet veren Gazi İlkokulu İmam Hatip Kız Lisesine dönüştürüldü.
İlimiz Merkez İmam-Hatip Lisesinin, var olan öğrenci talebini karşılamaması sebebiyle, daha önceden Gazi Ortaokulu olarak hizmet veren binada 18.06.2014 tarih ve Bakan Oluru ile ‘’ Nevşehir Kız Anadolu İmam-Hatip Lisesi’’ Lisesi açıldı. 2014-2015 öğretim yılında Nevşehir Kız Anadolu İmam-Hatip Lisesi olarak açılan lisenin 1.sınıfına 272 öğrenci kaydedilecek. Merkez İmam-Hatip Lisesine de 238 öğrenci kaydedileceği göz önünde bulundurulursa ilimiz Merkezindeki İmam-Hatip Liselerine toplamda 510 öğrenci kayıt edilecek.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.