Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Devlet Hastanesi Personeli Derya Yazar Fotoğraf Yarışmasında Türkiye Birincisi Oldu

SAĞLIK (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.06.2014 - 17:08, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Devlet Hastanesi Personeli Derya Yazar Fotoğraf Yarışmasında Türkiye Birincisi Oldu

Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Nevşehir Devlet Hastanesi personeli  Derya Yazar kendi Sağlık mesleğinin dışında boş kalan zamanlarında Profosyenel olarak  Fotoğrafçılık Sanatı ile uğraşmakta bugüne kadar pek çok yerde Fotoğraf Sergisi açarak toplumun Sosyal konularına dikkat çekmeyi başarmış ve Okan Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi'nin Hemşirelik Haftası Etkinlikleri kapsamında düzenlemiş olduğu fotoğraf yarışmasında Türkiyede birincilik ödülüne layık görülerek  İstanbul Okan Üniversitesi  Muhsin Ertuğrul Konferans Salonu’nda düzenlenen törende Okan Üniversitesi  Sağlık Bilimleri Fakültesi Anatomi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Erdal Arısan dan ödülünü aldı. Nevşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Beyin ve Sinir Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ömer Anlar Konu hakkında Hastane Personelimiz Derya Yazar'ın sanatsal alanda göstermiş olduğu bu başarıdan dolayı kutluyor bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum. dedi.

Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Nevşehir Devlet Hastanesi personeli  Derya Yazar kendi Sağlık mesleğinin dışında boş kalan zamanlarında Profosyenel olarak  Fotoğrafçılık Sanatı ile uğraşmakta bugüne kadar pek çok yerde Fotoğraf Sergisi açarak toplumun Sosyal konularına dikkat çekmeyi başarmış ve Okan Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi'nin Hemşirelik Haftası Etkinlikleri kapsamında düzenlemiş olduğu fotoğraf yarışmasında Türkiyede birincilik ödülüne layık görülerek  İstanbul Okan Üniversitesi  Muhsin Ertuğrul Konferans Salonu’nda düzenlenen törende Okan Üniversitesi  Sağlık Bilimleri Fakültesi Anatomi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Erdal Arısan dan ödülünü aldı.

Nevşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Beyin ve Sinir Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ömer Anlar Konu hakkında Hastane Personelimiz Derya Yazar'ın sanatsal alanda göstermiş olduğu bu başarıdan dolayı kutluyor bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum. dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.