Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Dursun Bir Konuştu Pir Konuştu

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.03.2014 - 11:32, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Dursun Bir Konuştu Pir Konuştu

AK Parti Gülşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Dursun'a destek vermek amacıyla AK Parti İl Başkanı Kazım Sunar ilçede bulunan seçim bürosunu ziyaret etti.  İl Başkanı Kazım Sunar burada yaptığı konuşmada seçim öncesinde MHP adayının çeşitli vaatler verdiğini bunlara inanılmaması gerektiğini kaydetti. Sunar, '' Şuanda Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, hükümetimize bir takım komplolar kurulmaktadır. Başbakanımızın üzerine oynanan oyunlar bizi hiç bir zaman yıkmayacak yıkamayacaktır. Böyle düşünenler ancak avuçlarını yalarlar. Çalışmadılar, sattılar diyecekler asla bunlara inanmayın. Biz bugüne kadar Türkiye'yi 50 yıl öteye götürdük. Götürmeye de devam edeceğiz'' diye konuştu. AK Parti Gülşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Dursun ise burada yaptığı konuşmada açtı ağzını yumdu gözünü. Dursun, '' İlçemizde çöpleri bilerek kasıtlı bir şekilde ortalık yerlere koyuyorlar. Daha sonra kediye köpeğe parçalatıp fotoğraflarını ekiyorlar. Özün içerisine çöp pislik atıp fotoğraf çekiyorlar. Tuvalet deliklerine poşetin içine kum doldurup delikleri tıkıyorlar. Duvarlara bize karşı küfürler yazıyorlar. Arkamızda küfürler ediyorlar. Bugüne kadar yaptığımız işleri bir kenara bırakıp inkar ediyorlar. Yazıklar olsun. Verdiğimiz emekleri inkar edene yazıklar olsun. Yaptığımız yatırımları görmezden gelenlere ama bizi bu şekilde yıkamayacaklar. Böyle iftiralar yapılarak, küfürler edilerek siyaset yapılmaz. Arkadaşların 200 konutluk ev projeleri varmış. Biz 450 dairelik TOKİ 2. Etap evlerini getiriyoruz. biz ;Gülşehir olarak sırtımızı hükümete dayamışız. Neymiş doğalgaz gaz getirecekmiş, fabrika getireceklermiş bugüne kadar Gülşehir'de siz değil miydiniz görevde. Neden bugüne kadar getiremediniz de şimdi getireceksiniz. Bugüne kadar aklınız neredeydi?  Gülşehir'de 20 yıl durdunuz ne getirdiniz. Yok AK Parti Gülşehir'de kazanamazmış. Arkadaşlar bunu burada ilk kez açıklıyorum bizim Gülşehir'de net oy oranımız yüzde 58 dir. Şuanda rakip partiler kaybetme korkusundalar. Bunu önce Allah'ın izni sonra da sizlerin desteğiyle 30 Mart akşamında hep birlikte göreceğiz''dedi. 

AK Parti Gülşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Dursun'a destek vermek amacıyla AK Parti İl Başkanı Kazım Sunar ilçede bulunan seçim bürosunu ziyaret etti.  İl Başkanı Kazım Sunar burada yaptığı konuşmada seçim öncesinde MHP adayının çeşitli vaatler verdiğini bunlara inanılmaması gerektiğini kaydetti. Sunar, '' Şuanda Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, hükümetimize bir takım komplolar kurulmaktadır. Başbakanımızın üzerine oynanan oyunlar bizi hiç bir zaman yıkmayacak yıkamayacaktır. Böyle düşünenler ancak avuçlarını yalarlar. Çalışmadılar, sattılar diyecekler asla bunlara inanmayın. Biz bugüne kadar Türkiye'yi 50 yıl öteye götürdük. Götürmeye de devam edeceğiz'' diye konuştu.

AK Parti Gülşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Dursun ise burada yaptığı konuşmada açtı ağzını yumdu gözünü. Dursun, '' İlçemizde çöpleri bilerek kasıtlı bir şekilde ortalık yerlere koyuyorlar. Daha sonra kediye köpeğe parçalatıp fotoğraflarını ekiyorlar. Özün içerisine çöp pislik atıp fotoğraf çekiyorlar. Tuvalet deliklerine poşetin içine kum doldurup delikleri tıkıyorlar. Duvarlara bize karşı küfürler yazıyorlar. Arkamızda küfürler ediyorlar. Bugüne kadar yaptığımız işleri bir kenara bırakıp inkar ediyorlar. Yazıklar olsun. Verdiğimiz emekleri inkar edene yazıklar olsun. Yaptığımız yatırımları görmezden gelenlere ama bizi bu şekilde yıkamayacaklar. Böyle iftiralar yapılarak, küfürler edilerek siyaset yapılmaz. Arkadaşların 200 konutluk ev projeleri varmış. Biz 450 dairelik TOKİ 2. Etap evlerini getiriyoruz. biz ;Gülşehir olarak sırtımızı hükümete dayamışız. Neymiş doğalgaz gaz getirecekmiş, fabrika getireceklermiş bugüne kadar Gülşehir'de siz değil miydiniz görevde. Neden bugüne kadar getiremediniz de şimdi getireceksiniz. Bugüne kadar aklınız neredeydi?  Gülşehir'de 20 yıl durdunuz ne getirdiniz. Yok AK Parti Gülşehir'de kazanamazmış. Arkadaşlar bunu burada ilk kez açıklıyorum bizim Gülşehir'de net oy oranımız yüzde 58 dir. Şuanda rakip partiler kaybetme korkusundalar. Bunu önce Allah'ın izni sonra da sizlerin desteğiyle 30 Mart akşamında hep birlikte göreceğiz''dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.