Sitenin sağında bir giydirme reklam

Sulusaray Belediyesi’ne ait iş makinesinin camlarını kırdılar

GÜNCEL 06.04.2023 - 15:13, Güncelleme: 06.04.2023 - 15:13
 

Sulusaray Belediyesi’ne ait iş makinesinin camlarını kırdılar

Sulusaray Belediyesi’ne ait iş makinesinin camları kimliği belirsiz kişi veya kişilerce kırıldı.
  Sulusaray Belediyesi’ne ait bir iş makinesinin camları kimliği belirsiz kişi veya kişilerce kırılmasına Sulusaray Belediye Başkanı Bayram Yılmaz sosyal medya hesabından sert tepki gösterdi. Yılmaz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Bu camı kırarak insanlıktan nasibini almadığını gösteren zat, senin PKK dan ne farkın var, ne istedin kamu yararına çalışıp vatandaşımıza hizmet eden iş makinasının camından” sözlerini paylaştı.  
Sulusaray Belediyesi’ne ait iş makinesinin camları kimliği belirsiz kişi veya kişilerce kırıldı.

 

Sulusaray Belediyesi’ne ait bir makinesinin camları kimliği belirsiz kişi veya kişilerce kırılmasına Sulusaray Belediye Başkanı Bayram Yılmaz sosyal medya hesabından sert tepki gösterdi. Yılmaz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Bu camı kırarak insanlıktan nasibini almadığını gösteren zat, senin PKK dan ne farkın var, ne istedin kamu yararına çalışıp vatandaşımıza hizmet eden makinasının camından” sözlerini paylaştı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.