Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İYİ Parti’de çarşı karıştı

SİYASET 30.01.2023 - 22:16, Güncelleme: 30.01.2023 - 22:16
 

İYİ Parti’de çarşı karıştı

İYİ Parti Nevşehir İl Başkanlığı kongresinin ardından sular durulmak bilmiyor.
  İYİ Parti İl Başkanlığı’nın 3.Olağan kongresinin ardından mevcut İl Başkanı Alihan Kuzeyli’nin yeniden İl başkanlığı kongresinin ardından sular durulmak bilmiyor. İYİ Parti İl Başkanlığı seçimine katılarak İl Başkanlığı seçimini kaybeden Caner Demir bugün sosyal medya hesabından İl Başkanı Alihan Kuzeyli’ye “Kukla” benzetmesi yaparken Avanos İlçe Başkanı Gökçen Aker ise Avanos İlçe Başkanlığı’nın İl Başkanlığı’na değil Genel Merkez’e bağlı olduklarını yazdı. Aker daha ileri giderek İl Başkanlığı seçimin kaybeden Caner Demir’in aldığı 168 oyun helal olduğunu ifade ederken İl Başkanı Kuzeyli’nin aldığı oyları adeta haram ilan etmesi dikkatlerden kaçmadı. 14 Mayıs tarihinde yapılacak olan genel seçimler öncesinde İYİ Parti'de yaşanan bu gelişmeler kamuoyundan da büyük tepki çekmeye devam ediyor.  
İYİ Parti Nevşehir İl Başkanlığı kongresinin ardından sular durulmak bilmiyor.

 

İYİ Parti İl Başkanlığı’nın 3.Olağan kongresinin ardından mevcut İl Başkanı Alihan Kuzeyli’nin yeniden İl başkanlığı kongresinin ardından sular durulmak bilmiyor. İYİ Parti İl Başkanlığı seçimine katılarak İl Başkanlığı seçimini kaybeden Caner Demir bugün sosyal medya hesabından İl Başkanı Alihan Kuzeyli’ye “Kukla” benzetmesi yaparken Avanos İlçe Başkanı Gökçen Aker ise Avanos İlçe Başkanlığı’nın İl Başkanlığı’na değil Genel Merkez’e bağlı olduklarını yazdı. Aker daha ileri giderek İl Başkanlığı seçimin kaybeden Caner Demir’in aldığı 168 oyun helal olduğunu ifade ederken İl Başkanı Kuzeyli’nin aldığı oyları adeta haram ilan etmesi dikkatlerden kaçmadı.

14 Mayıs tarihinde yapılacak olan genel seçimler öncesinde İYİ Parti'de yaşanan bu gelişmeler kamuoyundan da büyük tepki çekmeye devam ediyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.