Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Yabancı nüfusun yoğun olduğu ilçeler ziyaret ediliyor

NEVŞEHİR 02.11.2022 - 12:19, Güncelleme: 02.11.2022 - 12:19
 

Yabancı nüfusun yoğun olduğu ilçeler ziyaret ediliyor

Göç idaresi il müdürlüğünce yabancı nüfusun yoğun olduğu ilçelerde ziyaretler devam ediyor.
NEVŞEHİR(MHA) Sosyal uyum düzeyinin belirlenmesi, talep ve isteklerin tespit edilmesi amacı ile il Müdür V. Enver Tutel ve Geçici Koruma Grup Başkanı H. İbrahim Çayıroğlu tarafından Avanos ilçesi Kaymakamı Olgun Öner, Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş, Avanos Esnaf Sanatkârlar Odası Başkanı ve Avanos Yukarı Mahalle Muhtarı Osman Yetişen’e  ziyaret gerçekleştirildi.  Ziyarette ilçe toplumunun yabancılar hakkında istek ve önerileri görüşülerek, yabancı mevsimlik tarım işçilerin kaldığı çadırlara hane ziyareti gerçekleştirildi.   
Göç idaresi il müdürlüğünce yabancı nüfusun yoğun olduğu ilçelerde ziyaretler devam ediyor.

NEVŞEHİR(MHA) Sosyal uyum düzeyinin belirlenmesi, talep ve isteklerin tespit edilmesi amacı ile il Müdür V. Enver Tutel ve Geçici Koruma Grup Başkanı H. İbrahim Çayıroğlu tarafından Avanos ilçesi Kaymakamı Olgun Öner, Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş, Avanos Esnaf Sanatkârlar Odası Başkanı ve Avanos Yukarı Mahalle Muhtarı Osman Yetişen’e  ziyaret gerçekleştirildi. 

Ziyarette ilçe toplumunun yabancılar hakkında istek ve önerileri görüşülerek, yabancı mevsimlik tarım işçilerin kaldığı çadırlara hane ziyareti gerçekleştirildi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.