Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Ertaş Güney Kore'de

İLÇELER 14.10.2022 - 12:20, Güncelleme: 14.10.2022 - 12:20
 

Başkan Ertaş Güney Kore'de

Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş, Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Dünya Teşkilatı’nın (UCLG) Dünya Kongresi için Güney Kore’nin Daejeon şehrine gitti.
  NEVŞEHİR(MHA) Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş, Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Dünya Teşkilatı’nın (UCLG) Dünya Kongresi için Güney Kore’nin Daejeon şehrine gitti.  Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Dünya Teşkilatı (UCLG) kapsamında Dünya Belediyeler Birliği Başkanlığına aday olan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Altay‘a destek için Türkiye’den 15 Belediye Başkanı arasında Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş’ta bulundu. 
Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş, Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Dünya Teşkilatı’nın (UCLG) Dünya Kongresi için Güney Kore’nin Daejeon şehrine gitti.

 

NEVŞEHİR(MHA) Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş, Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Dünya Teşkilatı’nın (UCLG) Dünya Kongresi için Güney Kore’nin Daejeon şehrine gitti. 

Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Dünya Teşkilatı (UCLG) kapsamında Dünya Belediyeler Birliği Başkanlığına aday olan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Altay‘a destek için Türkiye’den 15 Belediye Başkanı arasında Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş’ta bulundu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.