Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Olmak Yada Olmamak

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.01.2014 - 22:06, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Olmak Yada Olmamak

Bölgesel Amatör ligdeki temsilcimiz Nevşehir spor bu hafta ligin kader maçına çıkıyor. Ligin ikinci yarısının ilk maçında Tosya Belediye sporu deplasmanda 1-0 mağlup eden temsilcimiz ligin lideri Etimesgut Belediye sporu Gazi stadında ağırlayacak. Temsilcimiz Nevşehir spor bu hafta Tosya Belediye spor galibiyeti ile 22 puan ile 5. Sıraya yükselirken lider ile arasında ki puan farkını kapatmak için bu hafta sahadan mutlak galibiyet ile ayrılması gerekiyor. Nevşehir sporun bu anlamlı maçında gelin tüm Nevşehir birlik olalım ve stadyumu dolduralım. Gelin hep birlikte şampiyonluk yolunda bir adım daha atalım. Haydi Nevşehir hep birlikte el ele şampiyonluğa sloganı ile Pazar günü oynanacak olan Etimesgut Belediye spor karşılaşmasında tribünde ki yerlerimizi alalım. Nevşehir sporumuza destek için 26 Ocak Pazar günü saat 13:30’da hep birlikte Gazi Stadında buluşalım.   ‘’ HAYDİ NEVŞEHİR HEP BİRLİKTE EL ELE ŞAMPİYONLUĞA’’ 
Bölgesel Amatör ligdeki temsilcimiz Nevşehir spor bu hafta ligin kader maçına çıkıyor. Ligin ikinci yarısının ilk maçında Tosya Belediye sporu deplasmanda 1-0 mağlup eden temsilcimiz ligin lideri Etimesgut Belediye sporu Gazi stadında ağırlayacak. Temsilcimiz Nevşehir spor bu hafta Tosya Belediye spor galibiyeti ile 22 puan ile 5. Sıraya yükselirken lider ile arasında ki puan farkını kapatmak için bu hafta sahadan mutlak galibiyet ile ayrılması gerekiyor.

Nevşehir sporun bu anlamlı maçında gelin tüm Nevşehir birlik olalım ve stadyumu dolduralım. Gelin hep birlikte şampiyonluk yolunda bir adım daha atalım. Haydi Nevşehir hep birlikte el ele şampiyonluğa sloganı ile Pazar günü oynanacak olan Etimesgut Belediye spor karşılaşmasında tribünde ki yerlerimizi alalım.

Nevşehir sporumuza destek için 26 Ocak Pazar günü saat 13:30’da hep birlikte Gazi Stadında buluşalım.
 
‘’ HAYDİ NEVŞEHİR HEP BİRLİKTE EL ELE ŞAMPİYONLUĞA’’ 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.