Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ürgüp Seçim Analizi 2014

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.01.2014 - 18:06, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ürgüp Seçim Analizi 2014

Nevşehir’de yaklaşan seçimler öncesinde www.lalehaber.com haber sitesi olarak sçeimin nabzını sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz. Ürgüp ilçesinde yaklaşan seçimler öncesinde MHP burada belediye başkan adayını ilk açıklayan siyasi parti oldu. MHP Ürgüp ilçesinde Mart 2014 seçimlerine Fatih Kadir Yıldız ismi ile girecek. MHP Ürgüp Belediye Başkan Adayı Fatih Kadir Yıldız isminin resmi olarak açıklanmasının ardından kolları sıvadı ve seçim çalışmalarına hızlı bir giriş yaptı. Yıldız ilk olarak burada Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız’a nezaket ziyaretinde bulundu. Ardından ise meydanlara indi ve esnaf gezilerine başadı. Son olarak da geçtiğimiz hafta sonu Pazar esnafı ile sohbet etti ve bazı projelerini burada ziyaret etmiş olduğu esnaflar ile paylaştı. MHP Ürgüp ilçesinde güçlü bir aday ile giriyor. Halk Yıldız’ı destekliyor. Ancak tabi burada CHP ve AK Parti faktörünü de unutmamak gerek. CHP ise Ürgüp ilçesinde büyük bir sürprize imza attı.  CHP Ürgüp Belediye Başkan Adayı olarak Avukat Murat Boz ismini açıkladı. Boz burada sevilen kişiliği ve sempatik tavırları ile adeta halkın sevgilisi konumunda yer alıyor. CHP Ürgüp ilçesinde Murat Boz ismini açıklamakla beraber burada çok büyük bir sükse yaparak seçimlerde kendisini MHP’nin önünde 1-0 öne geçirdi. Halkın ortak görüşü ise Murat Boz sevilen bir kişiliğe sahip burada AK Parti ile başa baş seçimi götürü ve AK Parti’nin adayı mevcut Belediye Başkanı Fahri Yıldız olursa kesinlikle CHP burada seçimi kazanır görüşündeler. AK Parti’de de her ilçede olduğu gibi burada da sessiz bir bekleyiş hakim. AK Parti burada Mehmet Aktürk ismi ile kazanır. Nitekim Ürgüp halkı da Aktürk’e karşı ılımlı yaklaşıyor. AK Parti Mehmet Aktürk ile seçimlere girer ise CHP Adayı Murat Boz ile tatlı bir çekişmeye sahne olur. AK Parti diğer bir aday olan Adnan Aydın ismini açıklarsa burada seçimleri kaybeder. Neden diyecek olursanız Adnan Aydın şuana kadar hiç ortalarda gözükmedi. Aydın’ı sadece müteahhit olarak işleri gereği bilinler biliyor. Onun dışında Aydın tam bir sır perdesi. AK Parti Adnan Aydın ile seçimlere girdiği takdirde burada CHP Belediye Başkan Adayı Murat Boz’a kolay bir rakip olur. AK Parti’de sürpriz bir isim daha ön plana çıkar mı diyecek olursanız çıkabilir. Bu isim ise turizmci Ömer Nair’in ta kendisi. AK Parti Ürgüp Belediye Başkan Aday Adaylığı zaman zarfında hiçbir kimseye olumsuz bir açıklamada bulunmayan Nair sosyal aktivitelere de katılımlarıyla halkın diğer bir sempatisini kazanan isimlerin başında geliyor. AK Parti’de sürpriz aday olursa o da Ömer Nair’den başkası olmaz. Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com haber sitesi olarak Ürgüp İlçesinde seçimin nabzını sizlerle paylaşmaya çalıştık. Siyasi partilerde kimler aday olursa olsun güzel tatlı bir rekabet içerisinde geçmesini dileriz. Yarın Avanos İlçesinde Seçimin Nabzını sizler ile paylaşacağız.  
Nevşehir’de yaklaşan seçimler öncesinde www.lalehaber.com haber sitesi olarak sçeimin nabzını sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz.
Ürgüp ilçesinde yaklaşan seçimler öncesinde MHP burada belediye başkan adayını ilk açıklayan siyasi parti oldu. MHP Ürgüp ilçesinde Mart 2014 seçimlerine Fatih Kadir Yıldız ismi ile girecek. MHP Ürgüp Belediye Başkan Adayı Fatih Kadir Yıldız isminin resmi olarak açıklanmasının ardından kolları sıvadı ve seçim çalışmalarına hızlı bir giriş yaptı. Yıldız ilk olarak burada Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız’a nezaket ziyaretinde bulundu. Ardından ise meydanlara indi ve esnaf gezilerine başadı. Son olarak da geçtiğimiz hafta sonu Pazar esnafı ile sohbet etti ve bazı projelerini burada ziyaret etmiş olduğu esnaflar ile paylaştı. MHP Ürgüp ilçesinde güçlü bir aday ile giriyor. Halk Yıldız’ı destekliyor. Ancak tabi burada CHP ve AK Parti faktörünü de unutmamak gerek.

CHP ise Ürgüp ilçesinde büyük bir sürprize imza attı.  CHP Ürgüp Belediye Başkan Adayı olarak Avukat Murat Boz ismini açıkladı. Boz burada sevilen kişiliği ve sempatik tavırları ile adeta halkın sevgilisi konumunda yer alıyor. CHP Ürgüp ilçesinde Murat Boz ismini açıklamakla beraber burada çok büyük bir sükse yaparak seçimlerde kendisini MHP’nin önünde 1-0 öne geçirdi. Halkın ortak görüşü ise Murat Boz sevilen bir kişiliğe sahip burada AK Parti ile başa baş seçimi götürü ve AK Parti’nin adayı mevcut Belediye Başkanı Fahri Yıldız olursa kesinlikle CHP burada seçimi kazanır görüşündeler.

AK Parti’de de her ilçede olduğu gibi burada da sessiz bir bekleyiş hakim. AK Parti burada Mehmet Aktürk ismi ile kazanır. Nitekim Ürgüp halkı da Aktürk’e karşı ılımlı yaklaşıyor. AK Parti Mehmet Aktürk ile seçimlere girer ise CHP Adayı Murat Boz ile tatlı bir çekişmeye sahne olur. AK Parti diğer bir aday olan Adnan Aydın ismini açıklarsa burada seçimleri kaybeder. Neden diyecek olursanız Adnan Aydın şuana kadar hiç ortalarda gözükmedi. Aydın’ı sadece müteahhit olarak işleri gereği bilinler biliyor. Onun dışında Aydın tam bir sır perdesi. AK Parti Adnan Aydın ile seçimlere girdiği takdirde burada CHP Belediye Başkan Adayı Murat Boz’a kolay bir rakip olur. AK Parti’de sürpriz bir isim daha ön plana çıkar mı diyecek olursanız çıkabilir. Bu isim ise turizmci Ömer Nair’in ta kendisi. AK Parti Ürgüp Belediye Başkan Aday Adaylığı zaman zarfında hiçbir kimseye olumsuz bir açıklamada bulunmayan Nair sosyal aktivitelere de katılımlarıyla halkın diğer bir sempatisini kazanan isimlerin başında geliyor. AK Parti’de sürpriz aday olursa o da Ömer Nair’den başkası olmaz.
Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com haber sitesi olarak Ürgüp İlçesinde seçimin nabzını sizlerle paylaşmaya çalıştık. Siyasi partilerde kimler aday olursa olsun güzel tatlı bir rekabet içerisinde geçmesini dileriz.


Yarın Avanos İlçesinde Seçimin Nabzını sizler ile paylaşacağız.  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.