Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Türk Sağlık Sen Hastane Triaj Servisini Ziyaret Etti

SAĞLIK (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.01.2014 - 15:11, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Türk Sağlık Sen Hastane Triaj Servisini Ziyaret Etti

Türk Sağlık Sen Nevşehir Şubesi ilçe ve işyeri ziyaretlerine Nevşehir Devlet Hastanesi Triaj Servisini ziyaret ederek devam etti.   Türk Sağlık Sen Şube Başkanı Turgay Çetin, Şube Başkan Yardımcıları Mahir Gölbaşı ve Denizhan Aksoy tarafından gerçekleştirilen ziyarette, üyelerimizin istek ve sıkıntıları dinlendi. Türk Sağlık Sen Nevşehir Şube Başkanı Çetin burada yeni torba yasa, hakkında sağlık çalışanlarına nelerin getirdiği acil farklarını kimleri ve hangi birimleri kapsadığı konularda bilgiler verdi. 28 Aralık Bütçe Tasarısı mitingi yolsuza değil kamu çalışmalarına göre bir bütçe yapılması gerektiğini ifade eden Türk Sağlık Sen Şube Başkanı Çetin gezi sırasında Türk Sağlık Sen Üyesi Ali Tufan’ın ameliyat olan oğlunu da ziyaret ederek, geçmiş olsun temennisinde bulundu.  
Türk Sağlık Sen Nevşehir Şubesi ilçe ve işyeri ziyaretlerine Nevşehir Devlet Hastanesi Triaj Servisini ziyaret ederek devam etti.
 
Türk Sağlık Sen Şube Başkanı Turgay Çetin, Şube Başkan Yardımcıları Mahir Gölbaşı ve Denizhan Aksoy tarafından gerçekleştirilen ziyarette, üyelerimizin istek ve sıkıntıları dinlendi. Türk Sağlık Sen Nevşehir Şube Başkanı Çetin burada yeni torba yasa, hakkında sağlık çalışanlarına nelerin getirdiği acil farklarını kimleri ve hangi birimleri kapsadığı konularda bilgiler verdi. 28 Aralık Bütçe Tasarısı mitingi yolsuza değil kamu çalışmalarına göre bir bütçe yapılması gerektiğini ifade eden Türk Sağlık Sen Şube Başkanı Çetin gezi sırasında Türk Sağlık Sen Üyesi Ali Tufan’ın ameliyat olan oğlunu da ziyaret ederek, geçmiş olsun temennisinde bulundu.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.