Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

BİLSEM'de bilim söyleşisi düzenlendi

EĞİTİM 30.05.2022 - 13:32, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

BİLSEM'de bilim söyleşisi düzenlendi

Nevşehir Hali İncekara Bilim ve Sanat Merkezi'nde bilim söyleşileri devam ediyor.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Halil İncekara Bilim ve Sanat Merkezi TÜBİTAK Bilim ve Toplum Başkanlığı tarafından bilim insanlarını öğrencilerle buluşturarak toplumumuzda bilim farkındalığını ve okuryazarlığını geliştirmek, bilim dünyası ile toplumun bilim iletişimini arttırmak amaçlarıyla Nevşehir Halil İncekara Bilim ve Sanat Merkezinde Bilim ve Sanat başlıklı, STEAM (Fen, Teknoloji, Mühendislik, Sanat ve Matematik) konulu Bilim Söyleşisi Erciyes Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Dürdane Tor tarafından gerçekleştirildi.  Söyleşiye öğrenciler yoğun ilgi göstermiş ve aktif katılım sağladı. 
Nevşehir Hali İncekara Bilim ve Sanat Merkezi'nde bilim söyleşileri devam ediyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Halil İncekara Bilim ve Sanat Merkezi TÜBİTAK Bilim ve Toplum Başkanlığı tarafından bilim insanlarını öğrencilerle buluşturarak toplumumuzda bilim farkındalığını ve okuryazarlığını geliştirmek, bilim dünyası ile toplumun bilim iletişimini arttırmak amaçlarıyla Nevşehir Halil İncekara Bilim ve Sanat Merkezinde Bilim ve Sanat başlıklı, STEAM (Fen, Teknoloji, Mühendislik, Sanat ve Matematik) konulu Bilim Söyleşisi Erciyes Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Dürdane Tor tarafından gerçekleştirildi. 

Söyleşiye öğrenciler yoğun ilgi göstermiş ve aktif katılım sağladı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.