Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Vali Becel, Engelliler Haftası için düzenlenen pikniğe katıldı

GÜNCEL 13.05.2022 - 21:59, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Vali Becel, Engelliler Haftası için düzenlenen pikniğe katıldı

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle düzenlenen pikniğe katıldı.
  Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından 10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle Gülşehir ilçesi Sadabad Parkında düzenlenen pikniğe katıldı. Vali Becel burada engelli öğrenciler, engelli STK’lar ve aileleri ile birlikte bir süre sohbet etmesinin ardından piknik alanından ayrıldı.   Gülşehir Sadabad Parkı’nda düzenlenen pikniğe Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel’in yanı sıra Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hüseyin Şener ve ilçe protokol üyeleri katıldı.  
Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle düzenlenen pikniğe katıldı.

 

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından 10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle Gülşehir ilçesi Sadabad Parkında düzenlenen pikniğe katıldı. Vali Becel burada engelli öğrenciler, engelli STK’lar ve aileleri ile birlikte bir süre sohbet etmesinin ardından piknik alanından ayrıldı.

 

Gülşehir Sadabad Parkı’nda düzenlenen pikniğe Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel’in yanı sıra Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hüseyin Şener ve ilçe protokol üyeleri katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.