Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Yanar'dan Gizligider'e hayırlı olsun ziyareti

NEVŞEHİR 12.05.2022 - 13:04, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Yanar'dan Gizligider'e hayırlı olsun ziyareti

AK Parti Genel Merkez Koordinatörü, önceki dönem il başkanı M. Rauf Yanar, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider'i makamında ziyaret etti.
    NEVŞEHİR(MHA) AK Parti Genel Merkez Koordinatörü, önceki dönem il başkanı M. Rauf Yanar, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider'i makamında ziyaret etti.     Ziyaretinde Gizligider'e yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunan Yanar, "Tarım ve Orman Bakanı Yardımcısı, Kıymetli Hemşehrimiz Sayın Ebubekir Gizligider’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundum. Nazik misafirperverliği için kendisine teşekkür ediyor, daha nice güzel görevlerde Nevşehirli isimlerimizin artmasını temenni ediyorum" dedi.  
AK Parti Genel Merkez Koordinatörü, önceki dönem il başkanı M. Rauf Yanar, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider'i makamında ziyaret etti.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) AK Parti Genel Merkez Koordinatörü, önceki dönem il başkanı M. Rauf Yanar, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider'i makamında ziyaret etti.  

 

Ziyaretinde Gizligider'e yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunan Yanar, "Tarım ve Orman Bakanı Yardımcısı, Kıymetli Hemşehrimiz Sayın Ebubekir Gizligider’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundum. Nazik misafirperverliği için kendisine teşekkür ediyor, daha nice güzel görevlerde Nevşehirli isimlerimizin artmasını temenni ediyorum" dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.