Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

GESİAD İŞ Kadınları Platformundan Rektör Kılıç’a Ziyaret

EĞİTİM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.12.2013 - 12:02, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

GESİAD İŞ Kadınları Platformundan Rektör Kılıç’a Ziyaret

Genç Sanayici ve İş Adamları Derneği (GESİAD) Nevşehir Şubesi İş Kadınları Platformu Başkanı Mimar Berna Erdoğan ve yönetim kurulu üyeleri,  Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç’ı makamında ziyaret etti. GESİAD Nevşehir Şubesi İş Kadınları Platformu Başkanı Mimar Berna Erdoğan, Genel Sekreter Fatma Akyazı ile Yönetim Kurulu Üyesi Zuhal Vurdem’in ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Üniversite Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç kendilerine teşekkür etti. Kadınlara yeni iş imkânları sağlamak amacıyla bir araya geldiklerini ve çeşitli faaliyetlerde bulunduklarını söyleyen Başkan Berna Erdoğan,  platform hakkında Rektörümüze bilgi verdi. Kadınların toplumun her alanında olduğu gibi iş alanında da aktif rol alması gerektiğine dikkat çeken Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç, üniversite olarak yapılacak ortak çalışma ve projelere hazır olduklarını belirtti.
Genç Sanayici ve İş Adamları Derneği (GESİAD) Nevşehir Şubesi İş Kadınları Platformu Başkanı Mimar Berna Erdoğan ve yönetim kurulu üyeleri,  Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç’ı makamında ziyaret etti.
GESİAD Nevşehir Şubesi İş Kadınları Platformu Başkanı Mimar Berna Erdoğan, Genel Sekreter Fatma Akyazı ile Yönetim Kurulu Üyesi Zuhal Vurdem’in ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Üniversite Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç kendilerine teşekkür etti.
Kadınlara yeni iş imkânları sağlamak amacıyla bir araya geldiklerini ve çeşitli faaliyetlerde bulunduklarını söyleyen Başkan Berna Erdoğan,  platform hakkında Rektörümüze bilgi verdi.
Kadınların toplumun her alanında olduğu gibi iş alanında da aktif rol alması gerektiğine dikkat çeken Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç, üniversite olarak yapılacak ortak çalışma ve projelere hazır olduklarını belirtti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.