Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Sincan Belediyespor: 2 Nevşehirspor: 1

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.12.2013 - 14:22, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Sincan Belediyespor: 2 Nevşehirspor: 1

Bölgesel Amatör Lig 6. grupta mücade eden temsilcimiz Nevşehirspor Sincan Belediyespora'a 2-1 mağlup oldu. Maçta ilk yarıda bulduğu goller ile maçın ilk yarısını 2-0 önde kapatan Sincan Belediye spor maçın ilk devresini 2-0 önde kapattı. Maçın ikinci yarısında daha istekli olan taraf Nevşehirspor ise aradığı golu maçın 82. dakikasında Ali ile kaydetti. Maçta beraberliği yakalamak için maçın son dakikalarında baskılı bir futbol sergilyen temsilcimiz aradığı golu bulamayınca maçtan 2-1 mağlup ayrıldı. Sincan Belediyespor  Nevşehirsporu 2-1 mağlup ederek puanını 21'e çıkartırken temsilcimiz Nevşhirspor ise haftayı puansız kapatarak 13 puan ile kaldı.   
Bölgesel Amatör Lig 6. grupta mücade eden temsilcimiz Nevşehirspor Sincan Belediyespora'a 2-1 mağlup oldu.
Maçta ilk yarıda bulduğu goller ile maçın ilk yarısını 2-0 önde kapatan Sincan Belediye spor maçın ilk devresini 2-0 önde kapattı.
Maçın ikinci yarısında daha istekli olan taraf Nevşehirspor ise aradığı golu maçın 82. dakikasında Ali ile kaydetti. Maçta beraberliği yakalamak için maçın son dakikalarında baskılı bir futbol sergilyen temsilcimiz aradığı golu bulamayınca maçtan 2-1 mağlup ayrıldı.
Sincan Belediyespor  Nevşehirsporu 2-1 mağlup ederek puanını 21'e çıkartırken temsilcimiz Nevşhirspor ise haftayı puansız kapatarak 13 puan ile kaldı. 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.