Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Yastık altı altınlar ekonomiye can verecek

GÜNCEL 14.02.2022 - 17:28, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Yastık altı altınlar ekonomiye can verecek

Yastık altı altınların ekonomiye kazandırılmasını amaçlayan yeni sistemin Nevşehir temsilciliğini üstlenen Uzer Döviz adına Genel Müdür Nurullah Uzer değerlendirmelerde bulundu.
    NEVŞEHİR (KHA)- Yastık altı altınların ekonomiye kazandırılmasını amaçlayan yeni sistemin Nevşehir temsilciliğini üstlenen Uzer Döviz adına Genel Müdür Nurullah Uzer değerlendirmelerde bulundu. Yastık altı altınların ekonomiye kazandırılmasını amaçlayan yeni sistemi gayet olumlu bulduğunu dile getiren Uzer Döviz ve Sarrafiye Genel Müdürü Nurullah Uzer yeni sistem ile hem yatırımcının korunacağını hem de yastık altı altınların ekonomiye kazandırılacağını söyledi. Sistemin Nevşehir temsilciğini üstlendiklerini belirten Uzer, konuya ilişkin; ‘’Cumartesi günü Sayın Bakan Nureddin Nebati’nin açıkladığı üzere yastık altı altınların ekonomiye kazandırılması ile alakalı ciddi bir çalışma yapıldı. Buradaki temel amaç yastık altında bulunan altınların kuyumcular vasıtasıyla ya da bazı bankaların bazı şubelerine direk götürülerek yatırılması ile alakalıdır. Bu konuda biz gerekli girişimleri de bulunduk. Bu sistemi Nevşehir’e ilk getirecek kurum olarak inşallah en kısa zamanda tahminen 15-20 gün içinde hizmete sokacağız. Bu sistemde temel amaç yastık altında birikimlerini tutan vatandaşların birikim olarak bulundurduğu altınları  ekonomiye kazandırmak amacıyla, bu altınları kuyumculara getirerek vermeleri. Bununla ilgili bir değerlendirme yapıldıktan sonra vatandaşın arzu ettiği devlet bankalarında ki hesaplarına atılması suretiyle ekonomiye kazandırılması amaçlanıyor. Bu konuda devletimizin açıkladığı plan gayet olumlu gayet güzel. Burada hem yatırımcıyı ciddi anlamda koruyacak girişimler var hem de yastık altında bulunan altınların ekonomiye kazandırılması planlanıyor’’ ifadelerine yer verdi.
Yastık altı altınların ekonomiye kazandırılmasını amaçlayan yeni sistemin Nevşehir temsilciliğini üstlenen Uzer Döviz adına Genel Müdür Nurullah Uzer değerlendirmelerde bulundu.

 

 

NEVŞEHİR (KHA)- Yastık altı altınların ekonomiye kazandırılmasını amaçlayan yeni sistemin Nevşehir temsilciliğini üstlenen Uzer Döviz adına Genel Müdür Nurullah Uzer değerlendirmelerde bulundu.

Yastık altı altınların ekonomiye kazandırılmasını amaçlayan yeni sistemi gayet olumlu bulduğunu dile getiren Uzer Döviz ve Sarrafiye Genel Müdürü Nurullah Uzer yeni sistem ile hem yatırımcının korunacağını hem de yastık altı altınların ekonomiye kazandırılacağını söyledi. Sistemin Nevşehir temsilciğini üstlendiklerini belirten Uzer, konuya ilişkin; ‘’Cumartesi günü Sayın Bakan Nureddin Nebati’nin açıkladığı üzere yastık altı altınların ekonomiye kazandırılması ile alakalı ciddi bir çalışma yapıldı. Buradaki temel amaç yastık altında bulunan altınların kuyumcular vasıtasıyla ya da bazı bankaların bazı şubelerine direk götürülerek yatırılması ile alakalıdır. Bu konuda biz gerekli girişimleri de bulunduk. Bu sistemi Nevşehir’e ilk getirecek kurum olarak inşallah en kısa zamanda tahminen 15-20 gün içinde hizmete sokacağız. Bu sistemde temel amaç yastık altında birikimlerini tutan vatandaşların birikim olarak bulundurduğu altınları  ekonomiye kazandırmak amacıyla, bu altınları kuyumculara getirerek vermeleri. Bununla ilgili bir değerlendirme yapıldıktan sonra vatandaşın arzu ettiği devlet bankalarında ki hesaplarına atılması suretiyle ekonomiye kazandırılması amaçlanıyor. Bu konuda devletimizin açıkladığı plan gayet olumlu gayet güzel. Burada hem yatırımcıyı ciddi anlamda koruyacak girişimler var hem de yastık altında bulunan altınların ekonomiye kazandırılması planlanıyor’’ ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.