Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Çalıştaya hazır

EĞİTİM 09.02.2022 - 15:41, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Çalıştaya hazır

Nevşehir İl Millî Eğitim Müdürlüğü, Nevşehir’in eğitimde aldığı yolda yeni rotasını belirlemek amacıyla düzenlediği eğitim çalıştayının hazırlıklarını tamamladı. “Eğitimde Yeni Rotamız: Mutlu Çocuklar” adı verilen çalıştay 10-11 Şubat tarihlerinde Ahiler Kalkınma Ajansı’nda yapılacak.
    Nevşehir İl Millî Eğitim Müdürlüğü, Nevşehir’in eğitimde aldığı yolda yeni rotasını belirlemek amacıyla düzenlediği eğitim çalıştayının hazırlıklarını tamamladı. “Eğitimde Yeni Rotamız: Mutlu Çocuklar” adı verilen çalıştay 10-11 Şubat tarihlerinde Ahiler Kalkınma Ajansı’nda yapılacak. Çalıştayda öğretmenler, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinden ve Kapadokya Üniversitesinden akademisyenler, sendika temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve diğer paydaşlar yer alacak.   Çalıştay öncesinde Nevşehir’deki tüm öğretmenlere eğitime dair sorunları tespit etmeye yönelik bir anket uygulandı. Bu anketin sonuçlarına göre ortaya konulan sorunlara çalıştayda oluşturulan gruplarda çözümler üretilecek. Çalıştaydan çıkan sonuçlar bir kitap haline getirilerek Nevşehir’deki tüm okullara ulaştırılacak. Bu sayede il genelinde eğitimin kalitesini artıracak faaliyetler eş zamanlı olarak uygulanmış olacak.   İl Milli Eğitim Müdürü Memet Polat; “Eğitim meşalemizi birlikte taşımaya başladığımız Nevşehir’imizde göreve geldiğimiz ilk günden bu yana belirttiğimiz gibi birlikte alacağımız kararları birlikte uygulayacağız. Bu amaçla çıktığımız yolda yeni eğitim rotamızı belirlemeye yönelik gerçekleştireceğimiz ve eğitim sorunlarını birlikte tespit edip çözüm üreteceğimiz eğitim çalıştayımız için çalışmalarımızı tamamladık. Gerçekleştireceğimiz çalıştayımıza katkı sunan tüm eğitim camiamıza ve paydaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyor, çalıştayımızın ilimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.  
Nevşehir İl Millî Eğitim Müdürlüğü, Nevşehir’in eğitimde aldığı yolda yeni rotasını belirlemek amacıyla düzenlediği eğitim çalıştayının hazırlıklarını tamamladı. “Eğitimde Yeni Rotamız: Mutlu Çocuklar” adı verilen çalıştay 10-11 Şubat tarihlerinde Ahiler Kalkınma Ajansı’nda yapılacak.

 

 

Nevşehir İl Millî Eğitim Müdürlüğü, Nevşehir’in eğitimde aldığı yolda yeni rotasını belirlemek amacıyla düzenlediği eğitim çalıştayının hazırlıklarını tamamladı. “Eğitimde Yeni Rotamız: Mutlu Çocuklar” adı verilen çalıştay 10-11 Şubat tarihlerinde Ahiler Kalkınma Ajansı’nda yapılacak. Çalıştayda öğretmenler, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinden ve Kapadokya Üniversitesinden akademisyenler, sendika temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve diğer paydaşlar yer alacak.

 

Çalıştay öncesinde Nevşehir’deki tüm öğretmenlere eğitime dair sorunları tespit etmeye yönelik bir anket uygulandı. Bu anketin sonuçlarına göre ortaya konulan sorunlara çalıştayda oluşturulan gruplarda çözümler üretilecek. Çalıştaydan çıkan sonuçlar bir kitap haline getirilerek Nevşehir’deki tüm okullara ulaştırılacak. Bu sayede il genelinde eğitimin kalitesini artıracak faaliyetler eş zamanlı olarak uygulanmış olacak.

 

İl Milli Eğitim Müdürü Memet Polat; “Eğitim meşalemizi birlikte taşımaya başladığımız Nevşehir’imizde göreve geldiğimiz ilk günden bu yana belirttiğimiz gibi birlikte alacağımız kararları birlikte uygulayacağız. Bu amaçla çıktığımız yolda yeni eğitim rotamızı belirlemeye yönelik gerçekleştireceğimiz ve eğitim sorunlarını birlikte tespit edip çözüm üreteceğimiz eğitim çalıştayımız için çalışmalarımızı tamamladık. Gerçekleştireceğimiz çalıştayımıza katkı sunan tüm eğitim camiamıza ve paydaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyor, çalıştayımızın ilimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.