Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Kolejinden Öğretmenler Günü resepsiyonu

EĞİTİM 25.11.2021 - 11:08, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kardelen Kolejinden Öğretmenler Günü resepsiyonu

Özel Kardelen Koleji ,24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle öğretmenlerin onuruna yemek verdi.
  Özel Kardelen Koleji ,24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle öğretmenlerin onuruna yemek verdi.   Kardelen Koleji’nde görevli bütün öğretmenler yemekte bir araya gelerek Öğretmenler Günü’nü kutladı. Nevşehir Üniversitesi Balo Salonunda gerçekleşen programa Kardelen Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Nevşehir Milletvekili  Yücel Menekşe ve eşi Demet Menekşe ,Kardelen Koleji Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Karakaya , Yönetim Kurulu Üyelerinden Emrah Akün ve eşi,Yönetim Kurulu üyelerinden Menderes Balcı, Kardelen Koleji Okul müdürleri ve eşleri, Okul Aile Birliği ve kolej öğretmenleri katıldı.   Programın açılış konuşmasını yapan Yönetim Kurulu Başkanı  Yücel Menekşe tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlayarak, Kardelen çatısı altında nice sağlıklı, mutlu ve güzel öğretmenler günü geçirmelerini diledi.  
Özel Kardelen Koleji ,24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle öğretmenlerin onuruna yemek verdi.

 

Özel Kardelen Koleji ,24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle öğretmenlerin onuruna yemek verdi.

 

Kardelen Koleji’nde görevli bütün öğretmenler yemekte bir araya gelerek Öğretmenler Günü’nü kutladı. Nevşehir Üniversitesi Balo Salonunda gerçekleşen programa Kardelen Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Nevşehir Milletvekili  Yücel Menekşe ve eşi Demet Menekşe ,Kardelen Koleji Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Karakaya , Yönetim Kurulu Üyelerinden Emrah Akün ve eşi,Yönetim Kurulu üyelerinden Menderes Balcı, Kardelen Koleji Okul müdürleri ve eşleri, Okul Aile Birliği ve kolej öğretmenleri katıldı.

 

Programın açılış konuşmasını yapan Yönetim Kurulu Başkanı  Yücel Menekşe tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlayarak, Kardelen çatısı altında nice sağlıklı, mutlu ve güzel öğretmenler günü geçirmelerini diledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.